Wavefront-analysen

Med wavefront-analysen sætter EuroEyes fokus på højeste kvalitet - og muliggør derved en sikker og optimal øjenlaserbehandling.

Wavefront-analysen – med iDesign

Opmålingen af din helt individuelle øjenprofil med iDesign–en af markedets nyeste teknologier

Ved hjælp af aberrometer-/wavefrontteknologien er det muligt nøjagtigt at opfange øjets individuelle karakteristik eller genetiske fingeraftryk. Et aberrometer måler øjets brydningskraft - og dermed også eksisterende uregelmæssigheder, der forårsager aberrationer - i flere hundrede punkter. Med iDesign diagnose-apparatet gør EuroEyes brug af den nyeste og mest avancerede aberrometri-tenologi inden for dette område. I modsætning til tidligere apparater, som målte øjets refraktive styrker i 250 punkter, måler iDesign aberrometeret øjet i intet mindre end 1.250 punkter i øjet. Resultatet optegnes i et slags landkort, som helt nøjagtigt afbilder øjets individuelle synsfejl. På baggrund af dette "genetiske fingeraftryk" af øjet, kan laseren udføre en personlig, individuel behandling, så synsfejlen korrigeres så præcist som briller eller kontaktlinser aldrig ville kunne have præsteret.

 

En almindelig brille-bestemmende undersøgelse, som vi kender dem fra optikeren, kan hverken fange eller korrigere aberrationer. Da en klassisk LASIK behandlinger er baseret på en sådan brillebestemmende opmåling, kan eksisterende brydningsfejl ikke korrigeres med LASIK. Dette er en af grundene til at EuroEyes har valgt ikke længere at tilbyde denne behandlingstype.

Øjets genetiske fingeraftyk

Øjets genetiske fingeraftryk

Det menneskelige øje har ikke et perfekt optisk system fra naturens side, men danner såkaldte optiske aberrationer. Det optiske system er derfor helt unikt i dets opbygning og brydningskraft: Hornhindens og linsens individuelle karakter – forskellige krumninger i hvert eneste punkt på hornhinden og diverse former for aberrationer gør øjet ligeså unikt som et ”genetisk fingeraftryk”. Derfor er en synsfejl på for eksempel -3.5 dioptrier ikke lig med -3.5 dioptrier.

 

Video om wavefront-guidet LASIK

Fordelene ved wavefront-analysen

Den revolutionære behandlingsmetode forbedrer synskvaliteten

I den wavefront-guidede LASIK/ee-LASIK tages der individuelt højde for alle indsamlede aberrometridata: Ud fra wavefront-landkortet kan det klart ses, hvor på hornhinden der skal laserbehandles. På den måde korrigerer EuroEyes ikke blot din synsfejl, men forbedrer tilmed kvaliteten af dit syn ved at udligne eksisterende aberrationer.

Den revolutionerende behandling kombineret med den mest avancerede teknologi giver EuroEyes' patienter følgende fordele:

  • forbedret synskvalitet
  • udligning af aberrationer
  • forbedret synsskarphed
  • forbedret kontrastsyn
  • forbedret nattesyn
  • korrektion af komplicerede synsfejl

Ingen anden behandlingsmetode kan opnå samme skræddersyede korrektion og behandlingskvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om wavefront-analysen

 
Til toppen af siden