close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

korrektion af Alderssyn

Før eller siden rammes stort set alle af alderssyn i lav eller høj grad. Er du over 45 år, og får du sværere og sværere ved at læse aviser og bøger, lider du således også af alderssyn.

Du kan blive fri for briller. Ny og moderne teknologi gør det muligt at korrigere alderssyn enkelt, hurtigt og smertefrit.

Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder for at sende dit alderssyn på pension.

module_video
module_content

VI KAN BEHANDLE alderssyn

Alderssyn kan hverken behandles eller afhjælpes med medicin eller synstræning. Men takket være moderne teknologi tilbyder vi hos EuroEyes forskellige behandlinger til korrektion af alderssyn, og vi kan derfor tilbyde dig et brillefrit liv.

En af behandlingsmetoderne er at indsætte trifokale linser i øjnene. Dermed får du også udlignet andre eksisterende synsfejl.

Under den uforpligtende forundersøgelse informerer vi dig om, hvilken metode der egner sig bedst til netop dine øjne.

module_content

Linseoperationer til behandling af alderssyn

Vil også afhjælpe nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

module_cross_teaser
module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content_multicolumn

Årsager til aldersbetinget synsnedsættelse (alderssyn)

Øjet med ung linse


For at kunne se skarpt både tæt på og langt væk har vores øjne blandt andet brug for en elastisk øjenlinse. Den sørger for, at når øjet skal se noget i det fjerne, sendes det indfaldene lys ind på nethinden, hvor det samles i et brændpunkt (figur 1). En ung øjenlinse er blød og fleksibel. Øjets ringmuskel hjælper linsen til at stille skarpt ved at ændre den elastiske linse til at blive mere buet, jo tættere det, øjet skal se, befinder sig (figur 2 og 3). Denne proces kalder man akkommodation. Gennem denne tilpasning sikrer linsen, at vi på forskellige afstande kan se skarpt og ubesværet kan fiksere på bestemte genstande.

Øjenlinser, der er ældre end 45 år


Genstande, der befinder sig langt væk, kan som før stadig nemt ses og afbilledes, da linsen er flad i udgangspositionen. Linsens evne til at runde sig for bedre at se objekter, der befinder sig tæt på, bliver med alderen dårligere. Gennem aflejringen af uopløseligt protein i øjenlinsen bliver den bløde linsekerne år efter år mere fast og hård. Linsens akkommodationstab er en proces, der kommer snigende. Ved genstande, der befinder sig tæt på, formår øjet ikke længere at samle de indfaldene lysstråler på nethinden. De samles derimod først i et punkt bag nethinden (figur 5 og 6). Hermed opstår der problemer med at læse, og senere vil der også opstå problemer med at arbejde ved computer, da synet bliver mere uskarpt.

Alderssyn hos langsynede og nærsynede

En langsynet person kan få symptomer på alderssyn tidligere end en normaltseende eller en nærsynet. Dette skyldes, at en del af akkommodationen ofte bruges til at afhjælpe øjets langsynethed. Derfor vil der være mindre akkommodation tilbage til læsesynet.

En nærsynet person vil ikke i samme grad have haft brug for akkommodationen. Derfor kan de ofte klare sig i længere tid ved at tage brillerne af, når de skal læse.

module_content
module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.