close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

Danmarks wrestler Asbjørn Riis synes, operationen var alt andet end U-BEHAGELIG!

Nyt syn til Danmarks wrestlerfamilie

Hele Danmarks wrestler Asbjørn Riis, aka Hulken fra Mors, har fået fortaget en linseudskiftning og er sluppet af med sine briller for altid. Oplevelsen hos EuroEyes var så god, at sønnen nu også har fået foretaget en øjenoperation, og inden længe er det hustruen Eli, der vinker farvel til sit dårlige syn.

”Fy for pyffer”, ”Lige til en hovedpine af nummer 135″ og “U-BEHAGELIG!” er nogle af de vendinger, der blev allemandseje, da wrestleren Asbjørn Riis i 90’erne indtog de danske stuer med programmet Bjørns Wrestling. I en alder af 59 år er han stadig kampklar, men synet var begyndt at drille den store morsingbo. Efter længere tid med irritation over alt det, der hører med til at bruge briller, lagde landets mest kendte wrestler sig for nylig til rette på operationsbordet hos øjenklinikken EuroEyes for at få foretaget en linseudskiftning på begge øjne.

“Jeg var simpelthen så træt af altid at rende rundt og lede efter mine briller, og jeg var træt af at pudse dem. Jeg havde jo et par til værkstedet, et par til at læse med, et par til at kigge ind i computerskærmen med og så videre, og så videre,” fortæller Asbjørn Riis.

Familieudflugt til øjenklinikken

Dagen efter øjenoperationen havde Asbjørn 100 procent syn på begge sine øjne, og det gode resultat har sat sit præg på hverdagen og familien. Sønnen Kasper Riis, der ligesom sin far har gjort en karriere ud af de store overarme, fik kort tid efter sin fars operation selv foretaget en øjenoperation – en ReLEx Smile-laseroperation – og er sluppet helt af med sine bygningsfejl.

“Det her er en fantastisk ting. Jeg kan se millimeterbetegnelserne på min skydelære ude i værkstedet, og jeg behøver ikke længere at finde brillerne frem eller lave tunnelsyn gennem en foldet hånd for at se teksten på min mobiltelefon. Jeg følte mig virkelig i gode hænder hos kompetent personale med styr på tingene. Nu har min søn Kasper lige fået lavet en lignende operation, og jeg har også fået overtalt min hustru, Eli,” forklarer Asbjørn Riis.

En BEHAGELIG! Procedure

Siden de tidlige 90’ere har Asbjørn deltaget i mere end 100 tv-programmer og -serier samt blockbusteren “Den 13. Kriger”, og i dag driver han Bjørns Wrestling og Træningscenter på Mors.

“Inden for wrestling har vi et udtryk: Alt, der ryger op, kommer også ned igen. U-BEHAGELIG! Men den her operation var alt andet end det – det var faktisk helt behageligt. Flere i min familie har gjort det samme, og jeg anbefaler det også til alle, der kommer i mit træningscenter,” siger Asbjørn Riis og leverer en gammel kending:

“Og husk: Hold dig i form, spis sundt og tro på dig selv – YEAAHH!”

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.