close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Professionel basketballspiller er behandlet i Tyskland

”Mine forventninger er blevet mere end opfyldt – laserbehandlingen hos EuroEyes har ændret mit syn fuldstændigt.“

I begyndelsen af året besluttede Hamburg Towers-basketballspiller Prince Ibeh, 25 år, at få en laserbehandling hos EuroEyes i Tyskland.

”Jeg har altid haft det svært ved at røre ved mine øjne, og derudover følte jeg ikke at kontaktlinser hjalp på mit syn. Derfor har jeg heller ikke brugt kontaktlinser siden jeg var 15 år gammel”

Som professionel basketballspiller kunne Prince Ibeh heller ikke bruge briller, og hans syn ændrede sig derudover fra dag til dag.

”Mit syn har aldrig været det samme hver dag, og nogle dage kunne jeg ikke se detaljer. Derfor skulle der også ske noget. Jeg havde overvejet en øjenbehandling i nogle år, men da corona-pandemien kom, havde jeg endelig tid til at få behandlingen.  

Prins Ibeh besøgte derfor EuroEyes i Hamborg, hvor han fik en synsundersøgelse, der er det første trin til en øjenbehandling. Her undersøges øjnene, og her bestemmes det, hvilken behandling kunden er egnet til. I Prince Ibeh’s tilfælde var Femto-LASIK den behandling, der passede bedst til hans øjne.  LASIK-metoden fra EuroEyes er en af de mest moderne, sikreste og individuelle procedurer til korrigering af nærsynethed, langsynethed eller astigmatisme.

På behandlingsdagen

”Jeg følte mig lidt nervøs, da jeg som sagt aldrig selv har kunne lide at røre ved mine øjne. Derfor var forestillingen om laser også lidt nervepirrende. Jeg var dog stadig overbevist om, at det var det helt rigtige for mig.”

Efter behandlingen

”Jeg var lidt nervøs, da behandlingen skulle til at gå i gang, men personalet i EuroEyes hjalp mig rigtig godt igennem, så det var slet ikke så slemt. Mine forventninger er blevet mere end opfyldt, og laserbehandlingen hos EuroEyes har ændret mit syn fuldstændigt. Jeg kan se helt tydeligt på både kort og lang afstand, og jeg er mere komfortabel i hverdagen og på basketballbanen.”

Hvad er Femto-Lasik?

EuroEyes bruger den avancerede øjenlaserprocedure til den meget individuelle korrektion af ametropia – uden knive. Lasik har været en videnskabeligt anerkendt og etableret procedure til korrektion af synet i mange år.

For at korrigere syn med en Femto-Lasik skal man forberede en lille, rund hornhindeklap. Forberedelsen af denne hornhindeklap udføres med en Femto-laser ved hjælp af en femtosecond laser – helt uden brug af mekaniske skæreinstrumenter.

Om EuroEyes

EuroEyes-klinikgruppen er en internationalt succesfuld virksomhed, der blev grundlagt for 26 år siden i Hamborg af danske Jørn Slot Jørgensen. Virksomheden har stadig sit hovedkvarter i den nordtyske by. EuroEyes har 5 kliniker i Danmark. Derudover er EuroEyes også til stede i Kina med et voksende antal klinikker i store kinesiske byer såvel som i Hong Kong.

EuroEyes tilbyder alle former for refraktiv kirurgi til behandling af synsfejl. Virksomheden benytter den seneste laser- og linsekirurgi til at behandle mere end 25.000 patienter hvert år for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær. Behandlingen gør det muligt for patienterne at leve et liv uden briller eller kontaktlinser.

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse