close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Nyheder

Back

BEDST I TEST – EuroEyes vinder i service og rådgivning!

BEDST I TEST – EUROEYES VINDER I SERVICE OG RÅDGIVNING. Det tyske institut for kvalitetsservice, ”Deutsches institut für service-qualität”, forkortet DISQ, har igen kåret EuroEyes som bedste øjenklinikgruppe i 2018.

Via 40 forskellige henvendelser med flere ”hemmelige” besøg har DISQ udvalgt 4 store øjenklinikgrupper med mindst fem lokationer i hele Tyskland. Gennem de mange tests blev bl.a. personalets kompetencer, deres uddannelse, venlighed og empati, såvel som ventetiden, atmosfæren og prisernes gennemskuelighed, afprøvet.

Ifølge undersøgelsen giver EuroEyes’ læger og personale en omfattende information om behandlingsprocedurer og risici og konsekvenser ved en laserbehandling. Personalet kerer sig om kundernes bekymringer, og der foretages alle relevante undersøgelser af kundens medicinske forløb. Og egnethedsprøver udføres.

 

Fornemme titler til EuroEyes

EuroEyes har vundet tre af de vigtigste titler inden for refraktiv kirurgi i 2017 og 2018. EuroEyes er tysk mester i udførelsen af ​​den skånsomme ReLEx Smile-behandling, europæisk mester i implantation af ​​ICL-linser og intet mindre end verdensmester i implantationen af ​​Zeiss trifokal-linser. Endelig nævner det tyske magasin FOCUS seks EuroEyes-læger på deres liste over de bedste tyske læger i årevis!

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse