close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

Øjenoperation ændrede cykellivet for Dan Frost: Patientberetning

Efter øjenoperation: Trifokale linser gjorde cykellivet nemmere

I 1980’erne var Dan Frost Danmarks ubestridte konge i banecykling, bl.a. med VM i pointløb i 1986 og OL i 1988. Efter 10 år med stadig tykkere brilleglas valgte Dan Frost at få foretaget en synskorrigerende behandling. En beslutning, der har ændret hans liv.

“Da jeg var omkring 45 år, begyndte mit syn som så mange andres at blive dårligere. Jeg blev nødt til at købe nye briller med højere styrke hvert andet år. Brillerne havde jeg med overalt – også på cyklen. Hvis jeg skulle læse en SMS eller finde vej på GPS’en, måtte jeg først stoppe op og finde brillerne frem. Det er ikke altid lige populært, når man kører sammen med 30 andre,” fortæller Dan Frost.

”Dan, det vil ændre dit liv”

58-årige Dan Frost havde længe overvejet behandlingen. Det sidste, nødvendige skub fik han af sin gode ven, OL-guldvinder i sejlads Jesper Bank, der tidligere har fået foretaget en synskorrektion hos EuroEyes. “Han fortalte mig, at behandlingen var ‘a piece of cake’, og at den ville ændre mit liv! Det var vigtigt for mig at få en anbefaling fra en, jeg stoler på. Han havde helt ret. Det forløb fuldstændig uden smerter, og allerede 20 minutter efter operationen var mit syn meget skarpere, end det har været i mange år. Særligt mit liv på cyklen er meget nemmere nu, hvor jeg ikke skal jonglere rundt med briller og solbriller med styrke,” siger Dan Frost.

Nyt syn og garderet mod grå stær

Dan fik udskiftet begge øjnes naturlige linse med nye trifokale kunstlinser, og dermed har cykelrytteren med de 19 danmarksmesterskaber bag sig også garderet sig mod grå stær. De nye linser ændrer sig ikke. Allerede ved den første kontrol 24 timer efter behandlingen, var både han og kirurgen meget tilfredse med resultatet. “Jeg kan læse ting, jeg ikke kunne drømme om før, og føler mig minimum 10 år yngre,” smiler verdensmesteren.

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.