close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Back

Efter øjenoperation: Trifokale linser gjorde cykellivet nemmere

Dan Frost var 1980’ernes ubestridte konge i dansk banecykling, og det var på den 333 meter lange oval, at københavneren hev de største trofæer hjem. VM i pointløb i 1986 og OL i samme disciplin i 1988, for blot at nævne to. I de seneste ti år har det dog knebet med at læse indgraveringerne i de mange pokaler, og den nu 53-årige Dan Frost har efter et årti med stadig tykkere brilleglas valgt at få foretaget en øjenoperation. Han er dermed en af de mange i landet, der får skiftet sine naturlige øjenlinser ud med et par avancerede kunstige linser.

“Da jeg var omkring 45 år, begyndte mit syn som så mange andres at blive dårligere. Jeg blev nødt til at købe nye briller med højere styrke hvert andet år. Brillerne havde jeg med overalt – også på cyklen. Hvis jeg skulle læse en sms eller finde vej på GPS’en, måtte jeg først stoppe op og finde brillerne frem. Det er ikke altid lige populært, når man kører sammen med tredive andre,” siger Dan Frost, der ofte selv fører an på de strabadserende cykelrejser over kendte bjergtinder, han arrangerer sammen med sin hustru Isabelle.

Piece of cake

Operationen blev foretaget på privatklinikken EuroEyes’ afdeling i Søborg, og begge øjne havde på blot en halv time fået nye linser af den avancerede trifokale type. De gør det muligt at leve resten af livet helt uden brug af hverken almindelige briller eller læsebriller. Samtidig har cykelrytteren med de 19 danmarksmesterskaber på forhånd garderet sig mod grå stær, da de nye linser aldrig vil ændre sig. Han havde længe overvejet operationen, men fik det sidste, nødvendige skub af sin gode ven, tidligere OL-guldvinder i sejlads Jesper Bank, der har fået foretaget et lignende indgreb hos EuroEyes.

“Han fortalte mig, at operationen var ”a piece of cake”, og at den ville ændre mit liv. Det var vigtigt for mig at få en anbefaling fra en, jeg stoler på. Og han havde helt ret. Det forløb fuldstændig uden smerter, og allerede 20 minutter efter operationen var mit syn meget skarpere, end det har været i mange år. Særligt mit liv på cyklen er meget nemmere nu, hvor jeg ikke skal jonglere rundt med briller og solbriller med styrke,” mener Dan Frost.

Ved den første kontrol, 24 timer efter operationen hos EuroEyes, var både lægerne og han meget tilfredse med resultatet.

“Jeg kan allerede læse ting, jeg ikke kunne drømme om før, og føler mig minimum ti år yngre,” smiler verdensmesteren.

EuroEyes består af 23 klinikker i Danmark, Kina og Tyskland, som korrigerer synsfejl med linseudskiftning samt nyeste laserteknologi. Klinikkerne har behandlet over 300.000 patienter for alle grader af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og grå stær. Desuden opereres stadig flere for alderssyn for at undgå brug af læsebriller.

module_contact_teaser

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

module_trustpilot
module_social_teaser
EuroEyes partners
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.