close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Dr. Jørn Jørgensen gennemfører vellykket operation af sin egen søn.

Dr. Jørn Jørgensen, grundlægger og administrerende direktør for EuroEyes-gruppen, har indsat EVO Visian ICL lenses fra Staar Surgical i sin søns øjne.

Dr. Jørn Jørgensen, som har over 20 års erfaring med STAARs ICL-teknologi, forklarer: “Jeg har stor tiltro til EVO Visian ICL-indgrebet, og jeg stoler på teknologiens sikkerhed og succesrate. Da vi for nylig åbnede vores EuroEyes klinik i Beijing ville jeg gerne gøre dagen til noget helt særligt. Derfor gav jeg min søn Jannik nyt syn. Indgrebet gik rigtig godt. Jannik og vores familie er utroligt glade for resultatet”.

STAAR Surgical er en markedsledende udvikler og producent af implanterbare linser og medfølgende udstyr til indgrebet. STAAR surgical besøgte Dr. Jørn Jørgensen og Jannik Jørgensen i Hamburg inden operationen.

“For første gang i mit liv kan jeg se klart og skarpt takket være min far og EVO Visian ICL-linserne”, siger Jannik Jørgensen, der fik indsat linserne i september. “Som entusiastisk sportsudøver var det tydeligt for mig, at det var på tide at smide brillerne og mine engangslinser.  EVO Visian ICL-indgrebet var smertefrit og hurtigt overstået. Jeg stoler på min far og ville altid vælge ham som min kirurg. Takket være min far har jeg nu et klart, skarpt syn uden at skulle kæmpe med tørre øjne.”

Fri for bøvl med kontaktlinser og briller

“Vi er beærede over, at Dr. Jørgensen og hans søn Jannik valgte EVO-linser – af alle de refraktive behandlingsmetoder – til at give Jannik friheden fra at bære briller og linser. Dr. Jørgensen hører nu til blandt en voksende gruppe af refraktive kirurger, der har indsat ICL-linser på et familiemedlem,” siger Caren Mason, administrerende direktør for STAAR Surgical.

ICL, den implanterbare kontaktlinse

Med ICL-kontaktlinsen kan EuroEyes tilbyde et stærkt alternativ til de gængse behandlingsformer, når der er tale om nærsynethed over -8 dpt og langsynethed over +3 dpt. Behandlingen kan også udføres på patienter med bygningsfejl. I modsætning til en almindelig kontaktlinse er ICL-linsen en permanent linse, der bliver siddende i øjet. Den kan udskiftes med et simpelt indgreb på ethvert givent tidspunkt. ICL-linsen placeres mellem iris og patientens egen naturlige linse. Sammen med den naturlige linse sikrer ICL-linsen at lyset, der rammer øjet, samles rigtigt på nethinden, så patienten kan se klart uden briller.

Om EuroEyes

EuroEyes-klinikgruppen er en internationalt succesfuld virksomhed, der blev grundlagt for 26 år siden i Hamborg af danske Jørn Slot Jørgensen. Virksomheden har stadig sit hovedkvarter i den nordtyske by. EuroEyes har 5 kliniker i Danmark. Derudover er EuroEyes også til stede i Kina med et voksende antal klinikker i store kinesiske byer såvel som i Hong Kong.

EuroEyes tilbyder alle former for refraktiv kirurgi til behandling af synsfejl. Virksomheden benytter den seneste laser- og linsekirurgi til at behandle mere end 25.000 patienter hvert år for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær. Behandlingen gør det muligt for patienterne at leve et liv uden briller eller kontaktlinser.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse