close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Endelig et liv uden briller!

Triatlet Susanne Richert: “Takket være EuroEyes kan jeg nyde fordelene ved et liv uden briller og kontaktlinser.”

Fra denne sæson er EuroEyes officiel ”IRONMAN Eye and Vision Partner”. Øjenklinikgruppens mål er at sikre sportsudøvere et liv uden briller og kontaktlinser, så de frit og ubesværet kan udøve deres sport og forbedre deres resultater. Triatlet Susanne Richert har dyrket sin sport med briller i årevis. Her fortæller hun, hvordan EuroEyes har ændret hendes liv og muligheder for at dyrke sin sport.

Susanne Richert var allerede meget aktiv i sin ungdom: “Min passion var triatlon. Svømning, cykling, løb. Triatlon og briller fungerede bare ikke sammen! I alle tre discipliner blev jeg generet af mine briller; derfor skiftede jeg til kontaktlinser.”

Det var det bedste alternativ, den passionerede atlet havde på det tidspunkt.”Kontaktlinserne forårsagede desværre en brændende fornemmelse i mine øjne, og smerten var næsten uudholdelig. Så jeg måtte skifte til briller igen”, sagde Susanne Richert.

Du kan i det følgende læse om, hvordan EuroEyes var i stand til at hjælpe Susanne Richert, og hvilken betydning det havde for hendes sport og dagligdag:

Hvordan fandt du din passion for triatlon?

”I min barndom var mine forældre entusiastiske atleter. Jeg prøvede mange sportsgrene, atletik, løb osv. Jeg faldt for triatlon, blandingen af ​​svømning, cykling og løb inspirerede og fascinerede mig. Jeg blev en del af mit universitets sportsklub. Her trænede vi svømning, løb og cykling mindst en gang om ugen. Derudover dyrkede vi sport individuelt i vores fritid. Vi var meget aktive, og sportsmiljøet var inspirerende.

Hvilken disciplin kan du bedst lide: svømning, cykling, løb?

”Svømning er min favoritdisciplin. Jeg træner oftest i havet, selvom det ikke altid er muligt.”

I hvilke situationer forstyrrede dine briller eller kontaktlinser dig?

Jeg var generet af brillerne i alle 3 discipliner. Når jeg svømmede, undgik jeg helt briller og kontaktlinser og forsøgte at orientere mig mod mine medkonkurrenter – som heldigvis altid fungerede godt. Når jeg cyklede, brugte jeg briller og indimellem kontaktlinser. Brillerne gled altid ned på næsen og påvirkede mit synsfelt. Jeg følte også begrænsninger og irritation med kontaktlinserne. Jeg kunne ikke gnide mig i øjnene eller tørre sveden af mit ansigt. Hverken briller eller kontaktlinser var den ideelle løsning for mig, Der var altid noget, der generede.”


Var din passion for triatlon den afgørende årsag til en øjenbehandling?

“Ja! Sport har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg ville ikke længere gå på kompromis.”

Hvordan var din behandling hos EuroEyes?
“Alt i klinikken i Hamburg var meget tillidsvækkende. Umiddelbart efter den første afklarende synsundersøgelse aftalte vi en tid til behandlingen. Jeg var overbevist om, at det var det rigtige. Jeg nød det næsten. Blandingen af ​​adrenalin og forventning var simpelthen ubeskrivelig. Den multifokale linsebehandling gik uden problemer og gik meget hurtigere end forventet.”

Hvordan oplever du dit liv efter operationen, og hvilken forskel gør det for dig som triatlet?
“Jeg er virkelig lettet og føler mig befriet. Efter behandlingen var jeg endelig i stand til at udøve min sport ugeneret og nyde fordelene ved et liv uden briller. Jeg føler mig meget mere glad og tilfreds end med briller eller kontaktlinser. Takket være EuroEyes har min livskvalitet forbedret sig markant.”

Vil du anbefale øjenbehandlingen til andre atleter?
Helt sikkert og til enhver tid. Linsebehandlingen hos EuroEyes har ændret mit liv. Jeg vil anbefale det til alle, der bruger briller eller kontaktlinser.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse