Esbjerg stage

Esbjerg Intro

Velkommen hos EuroEyes i Esbjerg

Da vi har startet et samarbejde med Danmarks største private hospitalsgruppe, Aleris-Hamlet Hospitaler, er vi fra d. 1. august 2013 nu også repræsenteret i Esbjerg. I de smukt beliggende omgivelser med udsigt over havnen og Fanø, har du mulighed for, at lade dig informere omkring LASIK(eeLASIK, Femto-LASIK) eller linsebehandlinger (ICL, multifokallinser) samt ReLEx Smile. Derudover er der  mulighed for at få foretaget forundersøgelser med markedets mest moderne diagnoseapparater. 

Ønsker du at vide, om du er egnet til en behandling, som kan korrigere dine synsfejl? Bestil tid til en gratis og uforpligtende samtale omkring laser- og linsebehandlinger i Esbjerg – eller slå et smut forbi når du er i nærheden. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Gode grunde, esbjerg

Hvorfor du er i de bedste hænder hos EuroEyes i Esbjerg::

  • Samarbejdet mellem EuroEyes (førende inden for refraktiv og linsekirurgi) og Aleris-Hamlet (Danmarks største private hospitalsgruppe) sikrer dig en behandling i sikre og trygge rammer
  • EuroEyes har erfaring fra mere end 400.00 operationer over de seneste 20 år
  • EuroEyes har i Danmark længste erfaring inden for refraktiv- og linse-kirurgi, og de sidste 15 år været førende i Danmark med: Lasik, ICL, Femtosekund Laser samt Linse kirurgi
  • EuroEyes har modtaget ICL-prisen for succesfuldt at have indsat flest intrsokulære linser

Indtryk fra klinikken, Esbjerg


Dine specialister inden for laser- og linsebehandlinger i Esbjerg

Lider du af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetinget langsynethed? Som Europas største klinikgruppen inden for refraktiv kirurgi, er vi specialister inden for korrektion af din synsfejl. Vi står til rådighed med forundersøgelser, konsultationer, samt laser- og linsebehandlinger. 

Under øjenkirurgerne Dr. Jørn Slot Jørgensen og Dr. Jannik Boberg-Ans’ kyndige vejledning, tilbyder vi hele spektret af refraktiv kirurgi. Vi kan dermed også hjælpe patienter med højere synsfejl (nærsynethed over -10 D, eller langsynethed over +4 D.), som ikke egner sig til en LASIK-behandling. I disse tilfælde vil patienten blive tilbudt en anden form for korrigerende behandling, såsom intraokulære linser (ICL), og multifokallinser, som udover at korrigere den eksisterende synsfejl, også vil korrigere den aldersbetingede langsynethed. 

Hos os er klinikudrustningen, erfaringen og hygiejnen af højeste standard.


Map Dresden

Din vej til EuroEyes i Esbjerg


Toggle Directions


Dr. Torsten Degn

Din topkirurg i Esbjerg

MEHR

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER

EuroEyes Øjenlaser Center Esbjerg

Aleris-Hamlet
Bavnehøjvej 2
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00

Informationsaften Esbjerg

Der er i øjeblikket ingen planlagte informationsaftner i Esbjerg.
Tilmeld dig og få besked, når vi kender datoen ❯