EuroEyes Øjenlaser klinik for øjenoperationer i Esbjerg | EuroEyes

Esbjerg stage

Esbjerg Intro

Velkommen hos EuroEyes i Esbjerg

Siden august 2013 har EuroEyes været repræsenteret i Esbjerg på Aleris Hamlet i de smukt beliggende omgivelser med udsigt over havnen og Fanø.

På klinikken tilbyder vi dig en gratis forundersøgelse af dine øjne. En forundersøgelse klarlægger, hvilken behandlingsmetode der er bedst for dig. Hvis du er egnet til operation eller anden behandling sker dette på en af vores andre operationsklinikker, som ligger i hhv. Aarhus, Aalborg og Søborg.

Bestil tid til en gratis og uforpligtende samtale omkring laser- og linsebehandlinger i Esbjerg – eller slå et smut forbi, når du er i nærheden. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Gode grunde, esbjerg

Hvorfor du er i de bedste hænder hos EuroEyes i Esbjerg:

  • EuroEyes har erfaring fra mere end 500.00 operationer over de seneste 25 år
  • EuroEyes har Danmarks længste erfaring inden for refraktiv- og linsekirurgi, og de sidste 15 år været førende i Danmark med: Lasik, ICL, femtosekundlaser samt linsekirurgi
  • EuroEyes har modtaget ICL-prisen for succesfuldt at have indsat flest intrsokulære linser

Indtryk fra klinikken, Esbjerg


Dine specialister inden for laser- og linsebehandlinger i Esbjerg

Lider du af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetinget langsynethed? Som Europas største klinikgruppen inden for refraktiv kirurgi, er vi specialister inden for korrektion af din synsfejl. Vi står til rådighed med forundersøgelser, konsultationer, samt laser- og linsebehandlinger.

Under øjenkirurgerne Dr. Jørn Slot Jørgensen og Dr. Jannik Boberg-Ans’ kyndige vejledning, tilbyder vi hele spektret af refraktiv kirurgi. Vi kan dermed også hjælpe patienter med højere synsfejl (nærsynethed over -10 D, eller langsynethed over +4 D.), som ikke egner sig til en LASIK-behandling. I disse tilfælde vil patienten blive tilbudt en anden form for korrigerende behandling, såsom intraokulære linser (ICL) og multifokallinser, som udover at korrigere den eksisterende synsfejl, også vil korrigere den aldersbetingede langsynethed.

Hos os er klinikudrustningen, erfaringen og hygiejnen af højeste standard.


Map Dresden

Din vej til EuroEyes i Esbjerg


Toggle Directions


Dr. Torsten Degn

Din topkirurg i Esbjerg

MEHR

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER

EuroEyes Øjenlaser Center Esbjerg

Aleris-Hamlet
Bavnehøjvej 2
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00

Informationsaften Esbjerg

Der er pt. ikke planlagt nogen informationsaften i Esbjerg
Læs mere og opskriv dig her ❯