close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_slider
module_content

Velkommen hos EuroEyes i Esbjerg

Siden august 2013 har EuroEyes været repræsenteret i Esbjerg på Aleris Hamlet i de smukt beliggende omgivelser med udsigt over havnen og Fanø.

På klinikken tilbyder vi dig en gratis forundersøgelse af dine øjne. En forundersøgelse klarlægger, hvilken behandlingsmetode der er bedst for dig. Hvis du er egnet til operation eller anden behandling sker dette på en af vores andre operationsklinikker, som ligger i hhv. Aarhus, Aalborg og København (Søborg).

Bestil tid til en gratis og uforpligtende samtale omkring laser- og linsebehandlinger i Esbjerg – eller slå et smut forbi, når du er i nærheden. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

module_content_multicolumn

Hvorfor du er i de bedste hænder hos EuroEyes i Esbjerg:

  • EuroEyes har erfaring fra mere end 500.00 operationer over de seneste 25 år
  • EuroEyes har Danmarks længste erfaring inden for refraktiv- og linsekirurgi, og de sidste 15 år været førende i Danmark med: Lasik, ICL, femtosekundlaser samt linsekirurgi
  • EuroEyes har modtaget ICL-prisen for succesfuldt at have indsat flest intrsokulære linser
module_location_details

Informationsaften Esbjerg

Infoaften Frederikshavn

Tidspunkt: 31. oktober 2018

Adresse:
Information følger

Læs mere og tilmeld dig her

EuroEyes

EuroEyes Øjenlaser Center Esbjerg

Aleris-Hamlet
Bavnehøjvej 2
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 6969 2534
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00

Din topkirurg i Esbjerg

Dr. Torsten Degn

module_content

Skræddersyet øjenbehandling

Lider du af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetinget langsynethed? Som Europas største klinikgruppen inden for refraktiv kirurgi, er vi specialister inden for korrektion af din synsfejl. Vi står til rådighed med forundersøgelser, konsultationer, samt laser- og linsebehandlinger.

Under øjenkirurgerne Dr. Jørn Slot Jørgensen og Dr. Jannik Boberg-Ans’ kyndige vejledning, tilbyder vi hele spektret af refraktiv kirurgi. Vi kan dermed også hjælpe patienter med højere synsfejl (nærsynethed over -10 D, eller langsynethed over +4 D.), som ikke egner sig til en LASIK-behandling. I disse tilfælde vil patienten blive tilbudt en anden form for korrigerende behandling, såsom intraokulære linser (ICL) og multifokallinser, som udover at korrigere den eksisterende synsfejl, også vil korrigere den aldersbetingede langsynethed.

Hos os er klinikudrustningen, erfaringen og hygiejnen af højeste standard.

module_google_maps

Sådan finder du EuroEyes i Herning

 

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content
Loading...
module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.