close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Back

EuroEyes åbner i Hong Kong

EUROEYES ÅBNER I HONG KONG

Med 25 klinikker i tre lande og mere end 500.000 udførte LASIK operationer, er EuroEyes, under ledelse af Dr. Jørn Slot Jørgensen, en af verdens mest succesfulde øjenklinikker. EuroEyes fortsætter nu udvidelsen i Kina med en lokation i Hong Kong og to nye klinikker i Beijing (juli 2019) og Hangzhou (maj 2019).

Med åbningen af et af de første øjenlasercentre i Hamborg, grundlagde Dr. Jørn Slot Jørgensen i 1993 fundamentet for klinikgruppens internationale succes. Øjenlasercentret blev efterfulgt af nye klinikker i Danmark og i flere tyske storbyer. Og som den første europæiske klinikgruppe, havde EuroEyes i 2013 succes med at udvide til Kina. I dag beskæftiger EuroEyes omkring 200 ansatte, fordelt på 25 klinikker i Tyskland, Danmark og China, og EuroEyes fortsætter med at vokse. Nu i Hong Kong!

25 år med forskning og innovation

Selv før den første klinik var grundlagt, blev Dr. Jørgensen betragtet som pioner indenfor øjenkirurgien. I 1990 var han den første øjenlæge til at udføre grå stær ambulant. I 1991 blev indgreb uden brug af sting introduceret. Den dag i dag er Dr. Jørgensen fortsat pioner, og dybt involveret i udviklingen af teknologiske fremskridt som Femto LASIK og ReLEx Smile. Dr. Jørgensen står selv regelmæssigt ved operationsbordet i Tyskland og Kina, og har udført mere end 100.000 operationer.

I 2015 blev EuroEyes hædret med ”the Global Center of Excellence” af Carl Zeiss Meditech Ag for sit enestående bidrag til videreudviklingen af synskorrigerende teknologi, og for at have flest ReLEx Smile platforme på verdensplan. I alt har EuroEyes’ øjenspecialister udført mere end 500.000 LASIK-operationer og mere end 100.000 indgreb med kunstige linser. I 2017 implanterede EuroEyes flest trifokallinser (linser med tre brændpunkter) i verden og flest ICL linser (kontaktlinser inde i øjet) i Europa.

Nyt marked i Hong Kong

, EuroEyes åbner i Hong Kong, euroeyes.dk
Dr. Jørn Slot Jørgensen

Siden 2013 har EuroEyes også kunnet tilbyde sine gennemtestede ydelser og sit brede spekter af behandlingsmetoder (ReLEx Smil, Lasik, Femto LASIK, Multifokal Linser, ICL) i Kina. EuroEyes’ kinesiske øjenlasercentre er beliggende i Shanghai, Beijing (vest), Guangzhou, Shenzhen og Hong Kong. Endnu to klinikker i Beijing (øst) og i Hangzhou åbner i 2019.

Den nye lokation i Hong Kong, centralt beliggende på Times Square på Hong Kong Island, vil snart kunne tilbyde information om behandlingsmulighederne i Hong Kong. Selve behandlingerne bliver udført i EuroEyes’ klinik i Shenzhen. For at give kunderne størst mulig komfort, tilbyder EuroEyes en eksklusiv opsamlingstransportservice mellem Hong Kong og Shenzhen.

For flere nyheder om udviklingen af EuroEyes’ klinikgruppe, følg Euroeyes.dk

module_contact_teaser

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

module_trustpilot
module_social_teaser
EuroEyes partners
, EuroEyes åbner i Hong Kong, euroeyes.dk
EuroEyes partners
, EuroEyes åbner i Hong Kong, euroeyes.dk