close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Nyheder

Back

EuroEyes sponserer Europas største endagsløb: Cyclassics

EuroEyes er hovedsponsor ved Cyclassics i Hamborg

Øjenklinikken EuroEyes er ny hovedsponsor for det internationale cykelløb Cyclassics i Hamborg. Cykelløbet, der er blevet kørt – og vundet – af flere Tour-vindere, er med over 20.000 deltagere Europas største.

cyclassicsDet årlige endagsløb Cyclassics – nu EuroEyes Cyclassics – har siden 1996 tiltrukket både professionelle og amatørryttere fra hele verden. Tidligere vindere tæller Robbie McEwen, Erik Zabel og Jan Ullrich, og med mere end 20.000 deltagere – heraf cirka 3.500 danskere – er løbet i dag Europas største endagsløb. EuroEyes tiltræder i år som ny hovedsponsor af det store cykelløb. Virksomheden er stiftet af den danske øjenkirurg og dedikerede cykelentusiast dr. Jørn Jørgensen.

“EuroEyes og cykelløb passer perfekt sammen. Vi hjælper idrætsudøvere til at kunne dyrke sport uden at skulle tænke på de begrænsninger, der ofte hører med til at bruge briller, som for eksempel når kold luft får glassene til at dugge til,” siger Jørn Jørgensen, der samtidig ønsker at øge rytternes sikkerhed.

“Med de mest moderne behandlinger har vi mulighed for at komme såkaldte brydningsfejl i øjet til livs. Disse løsninger kan øge sikkerheden i sporten, hvor rytterne ellers kan gå på kompromis med et klart syn for at undgå at bruge briller,” forklarer han.

EuroEyes, der har fem klinikker i Danmark, har i årevis selv stillet til start med et cykelhold ved Cyclassics. I år bliver ingen undtagelse, da både medarbejdere og klinikkens partnere kører skulder ved skulder ført an af Jørn Jørgensen selv.

Nyt syn til den modne idrætsudøver

Sportsfolk over 45 år kan drage stor fordel af trifokale linser, der gør såkaldt alderssyn til en saga blot og sikrer et skarpt syn uden briller på alle afstande – uanset om dagen byder på cykling, læsning eller arbejde foran computeren.

“På verdensplan er det EuroEyes, der har indopereret flest trifokale linser, og vi har derfor også den største erfaring på området. Vi har blandt andet hjulpet de danske cykelkoryfæer Dan Frost og Per Pedersen, og rigtig mange har efterhånden fået øjnene op for, at der faktisk findes permanente løsninger, der fuldstændig fjerner behovet for briller og kontaktlinser,” fortæller Jørn Jørgensen.

 

Om Cyclassics

Den 21. august finder årets udgave af EuroEyes Cyclassics sted i Hamborg, hvor amatørerne duellerer med de professionelle – de 18 mest kendte cykelhold stiller alle til start. I alt er cirka 22.000 cyklister med, og mere end 650.000 tilskuere forventes at gøre rytterne selskab langs ruten.

EuroEyes består af 23 klinikker i Danmark, Kina og Tyskland, som korrigerer synsfejl med linseudskiftning og nyeste laserteknologi. Klinikkerne har behandlet over 500.000 patienter for alle grader af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og grå stær. Desuden opereres stadig flere for alderssyn for at undgå brug af læsebriller. staging.euroeyes.dk

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse