close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes deltager i Danmarks Indsamling sammen med vores kunder

I EuroEyes hjælper vi vores kunder med at se verden med nye øjne, men vi kigger også selv ud i verden og ønsker at hjælp, der hvor vi kan. Netop derfor støtter vi Danmarks Indsamling 2021, hvor der samles ind til coronakrisens børn.

EuroEyes behandler øjne i den gode sags tjeneste og støtter Danmarks Indsamling ved at donerer, hvad der svarer til flere dages øjenbehandlinger. Dette betyder, at vores kunders betaling for deres øjenbehandling på udvalgte dage går direkte til Danmarks Indsamling.

Vi har i denne forbindelse snakket med fire af vores kunder om, hvilken betydning det har for dem, at de gennem os kan være med til at hjælpe coronakrisens børn og støtte Danmarks Indsamling 2021. Og selvfølgelig også hvilken forskel øjenbehandlingen har gjort for dem i hverdagen. Fælles for dem er, at de alle er behandlet for alderssyn.

Pia

I december 2020 blev Pia behandlet for alderssyn efter, at hun havde brugt briller i omkring 8 år. Pia var træt af at gå med briller, og hun var meget generet af, at de hele tiden duggede. Derudover følte hun, at det hele nogle gange kunne sejle lidt, når hun skiftevis skulle kigge kort og langt.

Efter øjenbehandlingen er dette dog ikke noget, som Pia længere skal tænke på.

”Helt generelt er jeg meget glad for at være sluppet af med brillerne. Og specielt det, at jeg nu kan se, når jeg træner, er jeg meget glad for. Det er også dejligt at være sluppet af med fornemmelse af, at det sejler lidt (pga. den glidende overgang i brillerne), når jeg går tur. Og sidst men ikke mindst slipper jeg for de duggede briller, når jeg underviser”.

Da vi spurgte Pia, om hun ville deltage i vores donation til Danmarks Indsamling, var hun heller ikke i tvivl:

”Jeg kan slet ikke se, hvorfor jeg ikke skulle sige ja. Jeg fik ”nyt syn”, og samtidig går de penge, jeg betaler videre til et godt formål. Det er en ren ”win-win.

EuroEyes’ deltagelse i Danmarks Indsamling viser, at EuroEyes er en virksomhed, der tager et ansvar, og at udviser empati og forståelse for vigtigheden af, at vi der kan, hjælper dem, der virkelig er i nød. Det viser, at de har overskud – ikke kun økonomisk, men også mentalt – til ikke blot at tænke på egen profit, men også på dem der lider i den fattige del af verden.”

Anders

”At EuroEyes støtter en så vigtig sag som Danmarks Indsamling viser, at EuroEyes er samfundsorienterede og ikke er bange for at bruge penge på andre. Jeg synes, at det er flot, det de gør, og da jeg fik muligheden for at være med, var jeg slet ikke i tvivl.”

Inden Anders fik en øjenbehandling, havde han brugt briller læsebriller i nogle år. Han var især træt af at lede efter brillerne, når han lige skulle læse en SMS eller mail på telefonen – og det var umuligt at læse dem uden. Efter behandlingen er det en lettelse for Anders ikke at skulle tænke på dette: I dag er det dejligt ikke hele tiden at skulle lede efter brillerne, og jeg kan skrive en SMS uden den er fyldt med fejl.”

Lone

Til at starte med havde Lone udfordringer med nærsynethed, men herefter kom alderssynet snigende, hvilket jo sker for os alle. Inden behandlingen havde hun brugt briller med glidende overgang i ca. 8 år, og hun havde især meget besvær med brillerne i forbindelse med sit arbejde som danselærer:

”Man sveder, briller glider ned, men tager man dem af, kan man ikke se musikspillelister og ej heller elever i dansesalen.

Lone er derfor heller ikke i tvivl om, hvilken betydning behandlingen har fået for hendes hverdag.

”Alt. Tænkt ikke at skulle tage briller på når man slår øjnene op om morgen, det er simpelthen en befrielse. Da min virksomhed DancingTeam er lukket ned grundet Covid-19, kan jeg ikke sige, hvad det her og nu vil gøre i mit arbejde som danselærer, men jeg er sikker på, at det bliver en befrielse ikke skulle kæmpe med briller af og på. Har en del administrativ, sidder meget ved computer, og her kan jeg allerede nu se, at det er en kæmpe lettelse – også selvom det kun er 3 dage siden min behandling.”

Da vi kontaktede Lone omkring Danmarks Indsamling, svarede hun ligesom vores andre kunder uden tøven: Hvorfor jeg sagde JA, er et nemt svar. Jeg sætter pris, på hvad EuroEyes gør for den tredje verden, og at min behandling skulle gå ubeskåret til Danmarks Indsamlingen og coronakrisens børn, føltes bare helt rigtigt.

Jørli

At EuroEyes støtter op om Danmarks Indsamling viser, at de har nogle rigtig stærke værdier og en god etik. De udviser omsorg og næstekærlighed. Da jeg blev kontaktet i forbindelse med min øjenbehandling, sagde jeg også ja til at deltage med det samme. Det er et super godt formål – og så går hjælpen jo til børn.”

Jørli er blevet behandlet for alderssyn, fordi hans øjne – efter 40 år med kontaktlinser – var blevet så tørre, at han ikke længere kunne bruge kontaktlinserne: ”Det blev for farligt at køre bil, fordi mine linser pludselig kunne sætte sig fast under kørslen.”

Efter behandlingen har Jørli vinket farvel til de tørre øjne: Det er fantastisk at slippe for de tørre kontaktlinser, og nu kan jeg pludselig se med det samme, når jeg vågner om morgenen – det er min hustru nok ikke så glad for 🙂 og jeg slipper samtidig for at rense linser hver aften.”


Før eller siden rammes stort set alle af alderssyn i lav eller høj grad
. Er du over 45 år, og får du sværere og sværere ved at læse aviser og bøger, lider du således også af alderssyn. Du kan dog blive fri for kontaktlinser, briller og læsebriller med en øjenbehandling. En af behandlingsmetoderne er at indsætte multifokale linser i øjnene. Dermed får du også udlignet andre eksisterende synsfejl. Du kan læse mere om vores behandlinger og alderssyn her.

Læs mere om Danmarks Indsamling på deres hjemmeside her.

Se med på DR1 lørdag d. 6. februar, når der bliver samlet ind i den gode sags tjeneste.

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse