close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes donerer 500.000 kr. til Danmarks Indsamling 2021

Lørdag den 6. februar 2021 kaldte Danmarks Indsamling på danskernes store hjerte og samlede ind til fordel for coronakrisens børn – en indsamling der skal være med til at skabe håb for børnene.

Hjælpen går i år til børn for selvom konsekvenserne af pandemien er fatale for alle verdens mest udsatte, er de mindste ofte de største ofre, og netop derfor var det børnene, der var fokus for Danmarks Indsamling 2021.

Hjælpen går til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. Den går til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad.

 

EuroEyes’ indsamling og donation

I EuroEyes behandler vi vores kunder, så de kan slippe af med briller, læsebriller og kontaktlinser og se verden med nye øjne. Vi hjælper med behandling af alle de mest udbredte synsfejl, som nærsynethed, langsynethed, alderssyn og bygningsfejl. Men vi kigger også selv ud i verden og ønsker at hjælpe der, hvor vi kan. Netop derfor deltog vi også i Danmarks Indsamling, hvor vi sammen med vores kunder indsamlede og donerede, hvad der svarer til flere dages øjenbehandlinger.

Det har været helt fantastisk at kunne være med til at støtte denne sag og opbakningen fra vores kunder har været meget rørende. Vi er stolte af, at vi nu kan afsløre resultatet af vores indsamling. Sammen med vores ambassadør Michael Laudrup og vores glade kunder, har vi indsamlet 500.000 kr., som går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2021. Tusind tak til vores kunder for jeres opbakning, vi er dybt taknemlige.

 

Live på scenen i Viborg

Danmarks Indsamlings store årlige liveshow løb af stablen lørdag d. 6. februar i Tinghallen i Viborg. Der havde været mange overvejelser, om fysisk deltagelse i liveshowet kunne gennemføres på grund af corona, men heldigvis blev der fundet en corona-venlig løsning. Det var derfor muligt for EuroEyes’ danske chefkirurg og medskifter dr. Jannik Boberg-Ans sammen med Michael Laudrup at gå på scenen i Viborg og overrække donationen.

Vært på DR Danmarks Indsamling liveshowet, Mette Bluhme Rieck, spurgte ind til, hvorfor er det vigtigt for EuroEyes at kunne hjælpe coronakrisens børn og se udover de danske grænser?

Jannik Boberg-Ans fremhævede den glæde det er at give:

”I EuroEyes kigger vi ud i verden, fordi vi ønsker at hjælpe der, hvor vi kan, for det at give, er ikke alene den største glæde, men det er det mest fantastiske man kan.

Lige nu fylder corona rigtig meget, og mange steder er især børnene ramt. Derfor er det en ære for os at deltage i Danmarks Indsamling.

Det har været fantastisk og giver dobbelt glæde for vores kunder har ikke alene smidt brillen, men også sammen med EuroEyes støtte op om dette fantastiske projekt– for hvem vil ikke gerne hjælpe børn.?”

Mette tog spørgsmålet videre og spurgte ind til det velgørenhedsarbejde, som EuroEyes ellers støtter op om:

”I EuroEyes plejer I jo at rejse ud og hjælpe udsatte børn og voksne med at få et nyt syn. Hvorfor er det særligt vigtigt for EuroEyes at hjælpe i et år, hvor I ikke selv har haft mulighed for at rejse ud og være fysisk til stede i de mest udsatte lande?”

Jannik fortalte om det samarbejde EuroEyes har med Red Synet:

”Det er rigtigt. Vi har i EuroEyes de sidste 20 rejst ud til nogle af verdens fattigste lande for at operere de grå stær-blinde og give synet og dagliglivet tilbage sammen med Red Synet.

Og tænk at kunne hjælpe og samtidig forene livets store kontraster:

Herhjemme i Danmark har det stor betydning for folk at vinke farvel til briller og kontaktlinser. Mange siger, at det er en glæde, en befrielse.

Men i de fattigste lande er det katastrofalt, hvis man har synsfejl eller får svagt syn af grå stær.

Som blind i verdens fattigste lande, har man ingen indtægt, det er en ekstra mund at føde for familien, børnene må passe bedstefar og kan ikke komme i skole – men alt dette har vi kunnet afhjælpe de tidligere år.

Grundet corona har dette dog ikke været muligt i 2020, og vi har måtte aflyse alle vores ekspeditioner. Vi savner at kunne gøre en forskel, og derfor er vi også rigtig glade for, at vi i stedet kan hjælpe gennem Danmarks Indsamling. Vi håber og tror på, at vores bidrag kan hjælpe de rigtige steder og hjælpe coronakrisens børn.

Det betyder nemlig rigtig meget for EuroEyes, at vi kan hjælpe til ude i verden og være med til at gøre en forskel.

Og det er jo fantastisk at vi kan hjælpe dem herhjemme samtidig med, at vi kan hjælpe coronakrisens børn og være med til at give dem trygheden og barndommen tilbage.”


I EuroEyes er vi rigtig glade for at kunne være med til at støtte op om en så vigtig sag som Danmarks Indsamling. Vi vil derfor også gerne takke alle jer, der så med og støttede indsamlingen. 120.409.254 kr. indsamlet i alt – det er virkelig et flot beløb.

 

Om EuroEyes

Ved en øjenbehandling hos EuroEyes kan du slippe af med dine briller, læsebriller og kontaktlinser. Vi tilbyder både linse- og laserbehandlinger, og vi hjælper både med korrektion af nærsynethed, langsynethed, alderssyn, bygningsfejl og grå stær.

Er du interesseret i en behandling hos EuroEyes, eller vil du gerne vide mere om dine muligheder? Ring til os på 7027 4553 eller book en gratis synsundersøgelse. Vi ser frem til høre fra dig.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse