close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes er officiel Ironman-partner i Skandinavien og Tyskland

FRA OG MED 2019 ER EUROEYES OFFICIEL IRONMAN EYE AND VISION PARTNER. Øjenklinikgruppens mål er at kombinere sportslige fornøjelser og lægefaglig behandling – dvs. sport uden brug af briller – cykling, svømning og løb uden brug af kontaktlinser. EuroEyes muliggør optimale præstationer inden for både konkurrence og træning.

Med over 25 års erfaring har EuroEyes haft succes med at introducere nye tiltag inden for synskirurgiens verden. EuroEyes’ mål er at forstå atleternes behov og at fjerne forstyrrende synsfejl. Derfor er EuroEyes særdeles stolte over at kunne annoncere, at klinikgruppen fra 2019 er officiel Eye and Vision Partner for Ironman Europa og Skandinavien.

 

 

EuroEyes’ grundlægger og CEO, dr.med. Jørn Slot Jørgensen, fortæller om det nye partnerskab:

Hvilken betydning har samarbejdet med Ironman for dig?

Efter flere års succesfuldt samarbejde med Ironman er jeg stolt over at støtte triatleterne med EuroEyes som officiel Eyes and Vision Partner.

Som hovedsponsor for EuroEyes Cyclassics er vi i stand til at yde et bidrag til at styrke Hamborgs image som sportsby – og give noget tilbage til Hamborgs borgere.

Nu er det tid til at støtte Ironman i Tyskland og i Skandinavien. Vi glæder os virkelig til det forestående sportssamarbejde.

Hvad inspirerede til det nye partnerskab med Ironman?

Jeg har altid elsket Ironman. Særligt i storbyer som Hamborg og Frankfurt er disse begivenheder højdepunkter. Et optimalt syn, uanset om du svømmer, cykler eller løber, er meget vigtigt. Vi ønsker at vise, at sport uden forstyrrende hjælpemidler såsom briller og kontaktlinser er en lettelse. Derfor støtter vi Ironman som officiel Eyes and Vision Partner.

Hvad er dit personlige forhold til triatlon?

Jeg kender nogle af deltagerne i Hamborg og Frankfurt. Som aktiv cyklist, synes jeg, det er fantastisk at støtte en så stor sportsbegivenhed.

Partnere i Tyskland og Skandinavien – hvordan opstod det?

EuroEyes er repræsenteret i Tyskland såvel som i Danmark med over 20 klinikker. Så det giver kun mening at støtte Ironman i både Tyskland og Skandinavien. Idéen kom fra vores hovedsponsorat EuroEyes Cyclassics i Hamborg. Et stort antal deltagere fra Skandinavien kommer til cykelløbet hvert år – en forbindelse med atleterne i Tyskland og Skandinavien, som vi gerne vil både udvide og styrke med dette nye partnerskab.

Er mange atleter blevet opereret hos EuroEyes?

Ja, i løbet af de sidste 25 år har EuroEyes udviklet sig til en klinikgruppe i Tyskland og Danmark, hvor mange atleter har fået deres øjne behandlet. Nico Hülkenberg, Maria Höfl-Riesch, Mario Eggimann, Thomas Doll og Jesper Bank er blandt atleterne, der har vist EuroEyes deres tillid og fået behandlet deres øjne hos os.

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse