close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes går til kamp mod BrilleBøvl

Vi kalder det BrilleBøvl. Det at se verden gennem et ekstra sæt glas. At altid skulle huske sine briller. At dagligt skifte mellem flere sæt briller. At pudse briller. At købe nye briller hvert 3-5 år … Blot for at nævne nogle af de gener, vi bliver præsenteret for hver eneste dag fra helt almindelige danskere. Ifølge Statens Institut for Folkesundhed bruger knap 70 % af alle danskere briller eller kontaktlinser. Vi ved fra de mere end 250.000 kunder, vi har behandlet de seneste 25 år, at mange drømmer om et liv uden besværet med briller.

Vi ved imidlertid, at mange er glade for deres briller og har en helt problemfri hverdag. Måske er brillerne også en del af dit look? Det er kun godt! Det er heller ikke alle, der kan få foretaget en øjenoperation. Langt de fleste kan vi dog hjælpe.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig? Book tid til en forundersøgelse, så vi kan tale om din oplevelse med BrilleBøvl og se nærmere på dit syn.

Loading...

 

EuroEyes er Preferered Partner med SG Flensburg-Handewitt, der blandt andre har danske Rasmus Lauge og Lasse Svan på holdet.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse