close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes livestreamer øjenoperation – grundlæggeren af EuroEyes opererer sin egen søn

Dr. Jørn Slot Jørgensen, grundlægger og administrerende direktør for EuroEyes International Eye Clinics, har som en af verdens førende øjenkirurger gennemført over 40.000 øjenoperationer og dermed hjulpet tusindvis af mennesker af med briller og kontaktlinser i Danmark, Tyskland og Kina. Den 5. september 2019 bliver Jørns kirurgiske evner for alvor sat på prøve, når han agter at operere sin egen søn, Jannik Jørgensen. Samtidig livestreamer han operationen, så alle kan følge med. Sønnen skal have indsat såkaldte ICL-linser under operationen, der på dagen kan følges HER <http://presscloud.com/csp/vocast/l.csp?A=608709206942511&B=274385>  fra kl. 08.30 dansk tid.

Sønnen Jannik Jørgensen har lidt af alvorlig nærsynethed i mange år, og nu har han taget beslutningen om, at det skal afhjælpes. Beslutningen blev truffet for et stykke tid siden, men først nu er hans øjne klar til operationen. Operationen skal foretages af hans far på den nyåbnede EuroEyes’ klinik i Beijing, Kina. Via livestream gør Dr. Jørn S. Jørgensen operationen tilgængelig for alle nysgerrige, fordi han gerne vil vise, hvor enkel en operation det egentlig er –og hvilke fantastiske resultater det kan give.

“Det er naturligvis en mærkelig følelse at lade sin egen far foretage operationen, da der måske nok mangler en smule professionel afstand. Samtidig ved jeg godt, man er vågen under operationen, der foretages med lokalbedøvelse. Det betyder, at vi kan tale sammen under hele forløbet. Jeg ved dog, jeg er i sikre hænder. Han har eksempelvis også opereret sin svigermor,” griner Jannik Jørgensen, der i 15 år har brugt briller og linser.

Jannik Jørgensen er 28 år, aktionær og medlem af direktionen i EuroEyes samt marketing-assistent i Kina og Hongkong. Han blev uddannet læge i år og har mange års erfaring med EuroEyes’ drift.

“Jeg har brugt briller og taget kontaktlinser på og af i 15 år. Og undertiden glemmer jeg at tage dem ud, når jeg skal sove. Så vågner jeg med irriterede øjne næste dag. Jeg er også træt af brillerne, og derfor tog jeg beslutningen om en operation. Samtidig arbejder jeg jo selv for EuroEyes og tænkte, det var på tide, jeg prøvede samme behandling som vores mange kunder. Jeg er som alle andre naturligvis spændt og en smule nervøs, men jeg har jo set denne behandling gennemført over 1.000 gange og ved, det virker,” siger Jannik Jørgensen.

Se Jannik få en ICL-behandling live

Jannik Jørgensen skal have foretaget en såkaldt ICL-behandling, hvor han skal have indsat en permanent kontaktlinse i hvert øje. Linsen indsættes udover den naturlige linse og er løsningen for patienter med meget høj ametropi eller en for tynd hornhinde. Med ICL-kontaktlinsen tilbyder EuroEyes et behandlingsalternativ for nærsynethed med mere end -8 dpt og langsynethed med mere end +3 dpt.

I 1998 introducerede Dr. Jørn S. Jørgensen, og dermed EuroEyes, de såkaldte Phake-linser (ICL) i Hamborg i Tyskland. I dag foretages indgrebet i alle de lande, EuroEyes er i. Dr. Jørn S. Jørgensen var en af ​​de første kirurger i Tyskland, der implanterede ICL-linser. I 2017 implanterede Dr. Jørn S. Jørgensen flest ICL-linser i Europa. Jørn har vundet flere priser og er blandt andet Europamester i implantation i ICL-linsebehandlinger og tre år i træk kåret til verdensmester i implantation af Zeiss’ trifokale-linser. Endelig er EuroEyes kåret flere gange til “Bedst i test” i service og rådgivning i Tyskland.

Se operationen live

Man kan følge operationen live. Livestreamet begynder torsdag d. 5. september kl. 14.30 kinesisk tid. Det er kl. 08.30 dansk tid. Operationen tager cirka en time og kan følges live lige her: http://zhibo.euroeyes.cn/watch/3646929

Om EuroEyes

EuroEyes International Eye Clinics bruger “state of the art”-teknologier til korrigering af synsfejl som nærsynethed, langsynethed, alderssyn og bygningsfejl. Med øjenklinikker placeret i København (Søborg), Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Herning, over hele Tyskland og i Kina (bl.a. Beijing og Shanghai) er EuroEyes blandt de største uafhængige klinikgrupper for synskirurgi. Siden 1993 har EuroEyes gennemført flere end 500.000 øjenbehandlinger.

Kontaktinformation 
EuroEyes

Ønskes kontakt til EuroEyes, kan I tage fat i:

Claus Højlund, Head of Communications & Marketing

Tlf.: +45 51 51 88 71

claus@euroeyes.dk

www.euroeyes.dk

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse