close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

EUROEYES SCORER HATTRICK

EuroEyes, er Nordeuropas førende selvstændige klinikgruppe indenfor øjenkirurgi, og har i over 25 år tilbudt alle typer af refraktiv kirurgi til at rette synsfejl. Dr. Jørn S. Jørgensen, grundlægger, indehaver og medicinsk leder af EuroEuyes, er en af de mest efterspurgte øjenlæger.

EuroEyes-direktøren har over 30 års erfaring med øjenkirurgi og er med de over 100.000 vellykkede øjenoperationer, han har gennemført, en pioner inden for feltet refraktiv kirurgi og operationer for grå stær. Nu har Dr. Jørn S. Jørgensen – og dermed EuroEyes – i 2017 formået at vinde tre af de mest betydningsfulde priser.

module_image
module_content

Tysk mester i gennemførelse af ReLEx smile

EuroEyes har udført flest ReLex smile øjenlaseroperationer i Tyskland. ReLEx smile-behandlingen muliggør en yderst sikker og skånsom korrektion af synsfejl. Den afgørende fordel: Med ReLEx smile kan øjet laserbehandles uden “klap”. Fremgangsmåden skåner øjet, hornhinden forbliver stabil, og der er ingen risiko for komplikationer med klappen. Behandlingen er minimalt invasiv, og den er det primære valg til korrektion af nærsynethed, bygningsfejl samt tørre øjne.

Europamester i implementering af ICL-linser

Fra København til München – Dr. Jørn S. Jørgensen har implementeret flest ICL-linser i Europa. Dermed har EuroEyes hjulpet patienter med stor nærsynethed til at se godt igen. Rekorden har givet EuroEyes denne udmærkelse fra Staar Surgical. EuroEyes arbejder tæt sammen med Staar Surgical om videreudviklingen af ICL-linser.

Verdensmester i implementering af trifokallinser

For tredje år i træk har EuroEyes implementeret flest trifokallinser. Med den vellykkede gennemførelse af mere end 50.000 operationer af trifokallinser, understreger EuroEyes deres ekspertise inden for refraktiv kirurgi.

Trifokallinser er en sofistikeret kunstlinse. Med indsættelsen af trifokallinser bliver det muligt at se skarpt på flere afstande uden briller. Behandlingen med trifokallinser er en førsteklasses metode til korrektion af alderssyn og kan samtidig afhjælpe nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

Er du også er interesseret i en behandling hos EuroEyes, eller vil du vide mere om os? Udfyld venligst vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular (klik her)

Hotline: +45 70 27 45 53

Mandag til fredag: 08:30 – 17:00

Lørdag: 09:00 – 14:30

Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.