close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes støtter op om Danmarks Indsamling

Hos EuroEyes arbejder vi altid ud fra værdier: omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning. Det er derfor også disse værdier, som vi hver dag efterlever ved at gøre en forskel for vores kunder gennem behandling, pleje, omsorg og vilje til et bedre og sundere liv. Vi hjælper vores kunder med at (gen)opdage den fantastiske verden omkring os og ligeledes til at se verden med nye øjne.

I EuroEyes har vi altid gjort meget for at hjælpe andre. Vi har i mange år derfor også samarbejdet med velgørenhedsorganisationen Red Synet, hvor vores direktør og øjenlæge Dr. Jannik Boberg-Ans hvert år rejser ned til nogle af verdens fattigste lande for at hjælpe blinde med at få synet tilbage sammen.

I forbindelse med disse ture har vores kunder også mulighed for at donere deres gamle briller. Brillerne bliver tilpasset og udleveret til de svagtseende, der ikke selv har råd til at købe briller.

Grundet Corona-pandemien har det ikke været muligt at tage på disse ture i 2020, og derfor har vi i EuroEyes ledt efter et projekt, som vi i stedet kunne støtte.

Den 6. februar 2021 samler Danmarks Indsamling ind til coronakrisens børn for at skabe håb. For selvom konsekvenserne af pandemien er fatale for alle verdens mest udsatte, er de mindste ofte de størst ofre. For EuroEyes giver det rigtig god mening at støtte op om dette projekt, for hvem vil ikke gerne hjælpe børn og give dem en tryg barndom?

EuroEyes behandler øjne i en god sags tjeneste

Sammen med vores ambassadør Michael Laudrup samler EuroEyes ind til Danmarks Indsamling ved at donere, hvad der svarer til flere dages øjenbehandlinger. Dette betyder, at alle kunders betalinger på udvalgte dage går ubeskåret til Danmarks Indsamling.

”Vi donerer, fordi vi synes, at det er vigtigt, at vi ser verden med nye øjne, ligesom vores patienter gør – og ser ud over vores egen næsetip og hjælper til ude i verden”, udtaler Dr. Jannik Broberg-ans.

I efteråret 2020 blev Michael Laudrup ambassadør for EuroEyes, og han blev selv behandlet for alderssyn hos EuroEyes i efteråret 2019.

Michael fortæller selv, at han primært sagde ja til et samarbejde med os af to årsager.

”For det første fordi, at jeg i starten selv var meget uvidende om, at man kunne få skiftet sine linser ud, og behandlingen har gjort en stor forskel for mig i min hverdag. For det andet fordi EuroEyes er en virksomhed, der støtter op om velgørende formål og dermed er med til at gøre en forskel rundt omkring”, Michael Laudrup

Michael var derfor heller ikke i tvivl, da vi kontaktede ham og spurgte, om han ville deltage i Danmarks Indsamling sammen med os.

”EuroEyes har i 2021 valgt at støtte Danmarks Indsamling og hermed støtte coronakrisens børn i udsatte områder, hvilket jeg selvfølgelig støtter fuldt op om.

Børn rammes sjældent alvorligt af selve sygdommen, men de bliver i højeste grad ramt af konsekvenserne. Mangel på lægehjælp på grund af sammenbrudte sundhedssystemer er et problem. Fejlernæring eller endda risiko for at dø af sult, da forældrene ingen arbejde har, er et andet kæmpe problem.

Denne indsamling løser ikke alle problemer for alle, men kan den løse mange problemer for nogle, så har vi gjort en forskel. Og hvem vil ikke gerne hjælpe børn?”, udtaler Michael Laudrup

Danmarks Indsamling sendes på DR1 lørdag den 6. februar kl. 20.00.

Danmarks Indsamling 2021

Hjælpen fra Danmarks Indsamling går i år til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. Til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad. Til krigsramte og forældreløse børn og unge, som har ekstra brug for beskyttelse og omsorg.

Projekterne, der får støtten, sikrer, at børnene får adgang til rent vand, at de kan komme i skole og få lægehjælp, at der er voksne, der kan beskytte dem og give den omsorg, de mangler (Danmarks Indsamling, 2020).

 

Du kan læse mere om EuroEyes’ deltagelse i Danmarks Indsamling 2021 her.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.