close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EuroEyes har for 5 år i træk implanteret flest Zeiss trifokale linser verden over

EuroEyes er for femte gang i træk udnævnt som verdensmestre i implantation af Zeiss’ trifokale linser. Med den vellykkede gennemførelse af over 500.000 øjenoperationer over hele verden og mere end 50.000 trifokale linsekirurgier viser EuroEyes sin ekspertise inden for implantation af Zeiss’ trifokale linser.

Dr. Jørn Jørgensen, grundlægger og administrerende direktør for EuroEyes, har med succes udført mere end 100.000 øjenoperationer og er en af ​​de mest erfarne øjenlæger verden over. EuroEyes’ administrerende direktør har over 30 års erfaring inden for øjenkirurgi og er en foregangsmand inden for brydningskirurgi og kataraktkirurgi i Tyskland, Danmark og Kina.

Ikke flere briller. Ikke flere læsebriller

​​Zeiss’ trifokale linser gør det muligt at leve et liv uden briller. De trifokale linser er højt udviklede kunstige linser og er den nyeste generation af multifokale linser. I modsætning til bifokale linser, har Zeiss trifokale linser 3 brændpunkter. Det betyder, at man udover at kunne se skarpt på kort og lang afstand, også vil kunne se helt skarpt på mellemafstand.

Mellemområdet er det visuelle område, der bruges til at arbejde på computeren og ofte bruges i hverdagen – uanset om man skal læse det med småt, læse fra en mobiltelefonskærm eller læse en avis. Zeiss’ trifokale linser gør det muligt at se og læse på forskellige afstande uden briller.

Verdensmester – for femte gang i træk

I 2019 udførte EuroEyes flest af Zeiss’ trifokal linseimplantationer over hele verden.

Dr. Jørn Jørgensen udtaler: ”Det er en moderne teknologi, der er klinisk bevist i Europa og kan kurere problemer med alderssyn. Vi mener, at femtosekundelaseren i kombination med trifokal linsekirurgi vil give folk mulighed for at se bedre uden læsebriller.“

EuroEyes udnævnt til Carl Zeiss Meditech AG’s Global Center of Excellence

I 2015 blev EuroEyes derudover udnævnt til Carl Zeiss Meditech AG’s Global Center of Excellence. Prisen blev givet for fremragende bidrag til den videre udvikling af teknologi inden for brydningskirurgi.

Derudover er EuroEyes officielt blevet hyldet som den øjenklinik, der har udført flest ReLEx smile behandlinger verden over – den særlig sikre og blide synkorrektionsteknologi. Karlheinz Strauss, bestyrelsesmedlem i Zeiss, lykønskede Dr. Jørgensen fra EuroEyes i bestyrelsens navn og overleverede certifikaterne.

Dr. Jørgensen udtaler: ”Jeg er meget glad for at se det lange og vellykkede samarbejde mellem EuroEyes og Carl Zeiss Meditech blive hædret med denne pris. Ud over den årlige ros af vores topkirurger og TÜV-certificeringen af ​​vores klinikker understreger denne pris nu også vores teknologiske kompetence, som vi løbende videreudvikler både med hensyn til endnu mere sikkerhed og komfort for vores patienter.”

Om EuroEyes

EuroEyes-klinikgruppen er en internationalt succesfuld virksomhed, der blev grundlagt for 26 år siden i Hamborg af danske Jørn Slot Jørgensen. Virksomheden har stadig sit hovedkvarter i den nordtyske by. EuroEyes har 5 kliniker i Danmark. Derudover er EuroEyes også til stede i Kina med et voksende antal klinikker i store kinesiske byer såvel som i Hong Kong.

EuroEyes tilbyder alle former for refraktiv kirurgi til behandling af synsfejl. Virksomheden benytter den seneste laser- og linsekirurgi til at behandle mere end 25.000 patienter hvert år for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær. Behandlingen gør det muligt for patienterne at leve et liv uden briller eller kontaktlinser.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.