close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

EUROEYES INDGÅR SPONSORAFTALE MED “DANSKERKLUBBEN” SG FLENSBORG-HANDEWITT – DE TYSKE MESTRE I HÅNDBOLD

Det danske firma EuroEyes er Nordeuropas førende øjenklinik med speciale i blandt andet øjenlaseroperationer og linseoperationer – en løsning, der i dag er blevet et mere og mere almindeligt alternativ til briller og kontaktlinser. Firmaet har netop løftet sløret for, at de har tegnet et Premium-sponsorat med de regerende tyske mestre i håndbold, danskerklubben Flensburg-Handewitt.

Th. – dr. Jørn Slot Jørgensen, administrerende direktør og grundlægger af EuroEyes, og Dierk Schmäschke, administrerende direktør for SG Flensburg-Handewitt, under samarbejdsmeddelelsen

EuroEyes er Danmarks mest succesrige øjenklinik startet af den danske dr. Jørn Slot Jørgensen og Jannik Boberg-Ans i 1990, samme år Flensburg-Handewitt opstod. I Danmark har EuroEyes fem forskellige klinikker og udgør blandt andet privathospitalet Aleris-Hamlets øjenklinik. Firmaet har de senere år haft betydeligt vokseværk og har åbnet adskillige klinikker i Tyskland og Kina.

For at styrke sin tilstedeværelse i Danmark og Tyskland har EuroEyes netop indgået en sponsorkontrakt med håndboldklubben Flensburg-Handewitt, også kendt som “danskerklubben”. Prædikatet som “danskerklubben” har holdet fået på grund af de mange danskere, der har spillet for holdet i årenes løb. Aktuelt spiller der fire danske spillere i klubben – blandt andre landsholdsspillerne Lasse Svane og Rasmus Lauge.

“Flensburg-Handewitt er en europæisk topklub, og deres store ambitioner på europæisk plan vil vi gerne bakke op om. Klubben er regerende tyske mestre og har deltaget adskillige gange i Champions League og vandt blandt andet turneringen i 2014. De har en flot fanbase, ikke mindst i det sydlige Danmark,” fortæller dr. Jørn S. Jørgensen, der også ser en idé i håndbold, da det er en sport, hvor briller ikke er en god idé. Og her kan EuroEyes hjælpe.

“Vi ser en naturlig kobling mellem Tyskland og Danmark, to af vores største markeder, hvor vi sammenlagt årligt udfører næsten 20.000 operationer. Vi skal som en del af sponsoratet hjælpe med at tjekke spillernes syn og forhåbentlig hjælpe dem til et endnu bedre boldøje,” fortæller dr. Jørn Slot Jørgensen med et smil.

I Tyskland og Danmark har EuroEyes 20 afdelinger og agter at åbne flere. Sponsoraftalen er et Premium-sponsorat det næste år og indebærer blandt andet en lounge i hallen med navnet “EuroEyes Lounge”, spiller-reklamer, bande-reklamer samt logo på trænertøj og på spillernes opvarmningstøj mv. Økonomien i aftalen afslører parterne ikke.

De danskere, der i dag spiller i klubben, er Lasse Svan, Thomas Mogensen, Anders Zachariassen og Rasmus Lauge. Klubben har hjemmebane i Flens-Arenaen i Flensborg, og i Danmark forventer man naturligvis, at interessen for SG Flensburg-Handewitt fortsætter hen over grænsen.

“Tyskland og Danmark skal sammen arrangere det næste VM i Håndbold. Kampene bliver spillet i seks forskellige arenaer – to i Danmark og fire i Tyskland. Begge lande er vært for to grupper i den indledende runde og en mellemrunde gruppe. Semifinalerne skal spilles i Tyskland, mens medaljerne fordeles i Danmark. Og den kobling til VM er naturligvis også noget, vi i EuroEyes sætter pris på, da vi jo også arbejder på tværs i de to lande. Det gør håndbold til en indlysende samarbejdspartner for EuroEyes,” siger dr. Jørn Slot Jørgensen.

Kontrakten er oprindelig designet til 2018/2019-sæsonen og inkluderer navnet på “EuroEyes Lounge” u.a. også tv-relevant golfspiller, reklame, reklame i hallen, bladet samt en logo-tilstedeværelse på træner og opvarmningstøj.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse