close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

FOCUS lægeliste 2020: Dr. Jørn Jørgensen er igen blandt Tysklands bedste øjenlæger

I mere end 20 år har magasinet FOCUS udgivet lister over de førende læger i Tyskland. Som en del af denne omfattende undersøgelse er listen med de bedste øjenlæger for 2020 nu blevet offentliggjort. For 9. gang er Dr. Jørn Jørgensen inkluderet på ”FOCUS lægeliste” og anerkendes dermed igen som en af Tysklands bedste øjenlæger. Siden 2012 har EuroEyes’ lægeteam hvert år modtaget den årlige pris som “Top Doctors”.

FOCUS-lægelisten er blandt de mest prestigefyldte lister i Tyskland og udarbejdes af det uafhængige institut München Inquire Media (MINQ) og Stiftung Gesundheit (Health Foundation) i samarbejde med FOCUS og FOCUS-Gesundheit. Anbefalinger og udtalelser fra patienter, læger og brancheforeninger danner grundlaget, som bliver undersøgt gennem research og interviews over en periode på ca. 6 måneder. Derudover er faktorer som træning, yderligere og supplerende kvalifikationer, forskningsaktivitet, udgivelser, kvalitetskontrol og patienttilfreds også inkluderet.

Vi ønsker Dr. Jørn Jørgensen mange gange tillykke med den store succes og anerkendelse.

 

Dr. med. Jørn Slot Jørgensen – Grundlægger og CEO af EuroEyes

Grundlæggeren af ​​EuroEyes International Eye Clincs, Dr. med. Jørn Slot Jørgensen, er en af ​​de førende læger inden for refraktiv kirurgi. Hele EuroEyes øjenklinikgruppen er under hans medicinske ledelse og er førende indenfor øjenlaser- og grå stær-behandlinger.

EuroEyes er grundlagt i 1993 af danskfødte Dr. med. Jørn Slot Jørgensen i Hamborg, der fortsat er øjenklinikgruppens hovedsæde. Året tidligere havde han som den første lykkedes med at introducere LASIK-metoden til korrektion af synsfejl i Hamborg. Hans innovative tankegang var en af årsagerne til EuroEyes’ hurtige vækst, og efter kun få år var EuroEyes den største uafhængige klinikgruppe indenfor refraktiv kirurgi i Tyskland.

Sammen med øjenkirurg Dr. Lars Jannik Boberg-Ans, der er EuroEyes’ danske chefkirurg, udvider Jørn Slot Jørgensen i 1997 til Danmark. I 2013 åbner EuroEyes sin første klinik i Kina.

I 2017 vandt Dr. Jørgensen de tre vigtigste titler i refraktiv øjenkirurgi. Han har udført de fleste ReLEx smile-øjenkorrektioner i Tyskland, implanteret flest ICL-linser i Europa og for tredje år i træk implanteret flest trifokale linser i hele verden.

EuroEyes gennemførte tirsdag d. 15. oktober 2019 sin børsnotering i Hong Kongs hovedbørs, SEHK (The Stock Exchange of Hong Kong Limited).

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse