close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

module_slider_revolution

module_content
module_video_3

Om EuroEyes

module_benefits_global

EUROEYES I TAL

5

Klinikker i Danmark

25

Års erfaring

> 20000

Behandlinger om året

500000

Behandlinger i over 25 år

, Gode grunde til at vælge EuroEyes, euroeyes.dk

Innovationer og banebrydende teknologi

EuroEyes har ved hjælp af den nyeste og mest banebrydende teknologi, implanteret det højeste antal multifokale linser i verden

, Gode grunde til at vælge EuroEyes, euroeyes.dk

Erfarne øjenlæger

EuroEyes’ læger er blandt verdens mest erfarne og prisvindende inden for implantation af trifokallinser

, Gode grunde til at vælge EuroEyes, euroeyes.dk

Sikkerhed og kvalitet

EuroEyes er akkreditereret efter 1. version af DDKM der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel

, Gode grunde til at vælge EuroEyes, euroeyes.dk

Kompetence og tilfredshed

500.000 behandlede øjne gennem 25 år.
5 stjerner på Trustpilot

module_accordion

Gode grunde til at vælge EuroEyes

EuroEyes har et mål: at gøre det muligt for dig at leve et liv uden briller. For at opfylde dette mål råder EuroEyes over hele spektret af refraktiv kirurgi inden for både laser- og linsebehandlinger. Dette muliggør korrektion af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn, grå stær og keratokonus.

Derudover dækker vi, takket være nethindeeksperten Dr. Lucke i Bremen og horhindespecialisten Prof. Neuhann i München, endnu flere områder inden for øjenkirurgi.

Over de seneste 20 år – under ledelse af Dr. Jørn Jørgensen – er der i EuroEyes Klinikgruppen blevet udført mere end 500.000 refraktive indgreb – en understregning af den omfattende erfaring med behandling inden for hhv. øjenlaser- og linsekirurgi.

Ethvert øje er yderst komplekst og individuelt opbygget – og derfor er der brug for en skræddersyet behandling tilpasset netop dine øjne. Derfor er vores mål: den bedst mulige løsning for dine øjne!

Hos EuroEyes tager højt specialiserede læger sig af dig. Selve behandlingerne foretages udelukkende af kirurger, der hver især gennemfører mindst 1.000 indgreb årligt. Dermed hører disse såkaldte High-Volume-kirurger til blandt de mest erfarne øjenkirurger i Europa. Nogle af vore læger underviser også for den tyske Kommission for Refraktiv Laserkirurgi (KRC) under det tyske oftalmologiske selskab (DOG). Vore læger er gentagne gange blevet hædret for deres fremragende præstationer. Det tyske nyhedsmagasin, FOCUS, anbefaler for tredje gang i træk fire EuroEyes læger iblandt Tysklands top-læger Deutschlands Top-Ärzte Liste 2012.

EuroEyes’ øjenklinikker er topmoderne: Ved at anvende den nyeste teknologi sikrer vi, at vores behandlinger konstant bliver bedre. For dig betyder dette: mere sikker, mere præcis, mere skånende og mere skræddersyet. Vi var også en af de første klinikker i Tyskland til at indføre LenSx Femtosekundlaseren –  en revolution inden for korrektion af alderssyn og grå stær. Vores øjenlaserkunder nyder også godt af vores teknologiske pioner-rolle. Siden introduktionen af iDesign-teknologien kan vi fastslå aberrationer i mere end 1.250 punkter i øjet for derefter at tage højde for disse under eeLASIK-behandlingen. Allerede tilbage i 2004 indførte vi Femtosekundlaseren i vores klinikker – og var dermed iblandt de allerførste i Tyskland!

Øjenklinikkerne Berlin, Hamborg, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, München og Hannover er alle certificeret ifølge DIN ISO 9001:2008 og råder dermed over meget høje standarder med hensyn til kvalitetssikring og patientsikkerhed. Derudover er de udmærket med kvalitetsstemplet LASIK-TÜV SÜD og lever dermed op til TÜV SÜD’s yderst strenge service- og kvalitetskrav inden for området øjenlaser- og linsekirurgi.

Alle operative resultater, som for eksempel laser- og linsebehandlinger, bliver altid analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Herved kan vi garantere en konstant optimering af vore resultater og kvalitetssikring. Øjenlasercentrene i Hamborg, Berlin, München, Leipzig og Stuttgart er desuden medlemmer af VSDAR (Tysk sammenslutningen af specialklinikker for øjenlaserbehandlinger og refraktiv kirurgi e.V.). Grundlag for arbejdet i VSDAR er kvalitetsstyring og erfaringsudveksling med førende eksperter i Tyskland og Europa.

EuroEyes læger samarbejder jævnligt med internationale medicinsk-humanitære hjælpeorganisationer om at hjælpe blinde og svagsynede i mindre udviklede lande.

Udover klinikker i København, Aarhus, Aalborg, Herning og Esbjerg har EuroEyes talrige klinikker i Tyskland og Kina. Vores klinikker ligger oftest centralt og er lette at komme til.

Vi glæder os til dit besøg.

module_contact_teaser

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

module_trustpilot
module_social_teaser
EuroEyes partners
, Gode grunde til at vælge EuroEyes, euroeyes.dk
EuroEyes partners
, Gode grunde til at vælge EuroEyes, euroeyes.dk
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.