Øjenbehandlinger | Bedt udvalg af øjenoperationer | EuroEyes

Gode grunde til at vælge EuroEyes

De, der ønsker at få foretaget en linse- eller laserbehandling, bør være opmærksomme på særlige kriterier, når de vælger klinik. Årsager til at vælge EuroEyes, kan du læse mere om her.
 
 

 

 

 

Vores brede udvalg af behandlinger

EuroEyes har et mål: at gøre det muligt for dig at leve et liv uden briller. For at opfylde dette mål, råder EuroEyes over hele spektret af refraktiv kirurgi, inden for både laser- og linsebehandlinger. Dette muliggør korrektion af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn, grå stær og keratokonus.

Derudover dækker vi, takket være nethindeeksperten Dr. Lucke i Bremen og horhindespecialisten Prof. Neuhann i München, endnu flere områder inden for øjenkirurgi.

Vores mange års erfaring

Over de seneste 20 år, under ledelse af Dr. Jørn Jørgensen, er der i EuroEyes Klinikgruppen blevet udført mere end 400.000 refraktive indgreb – en understregelse af den omfattende erfaring med behandling inden for hhv. øjenlaser- og linsekirurgi.

Vores skræddersyede behandling

Ethvert øje er yderst komplekst og individuelt opbygget – og derfor er der brug for en skræddersyet behandling skræddersyet til netop dine øjne. Derfor er vores mål: den bedst mulige løsning for dine øjne!

Vores Top-læger

Hos EuroEyes tager højt specialiserede læger sig af dig. Selve behandlingerne foretages udelukkende af kirurger, der selvstændigt gennemfører mindst 1.000 indgreb årligt. Dermed hører disse såkaldte High Volume Kirurger til iblandt de mest erfarne øjenkirurger i Europa. Nogle af vore læger underviser også for den tyske Kommission for Refraktiv Laserkirurgi (KRC) under det tyske oftalmologiske selskab (DOG). Vore læger er gentagne gange blevet hædret for deres fremragende præstationer. Det tyske nyhedsmagasin, FOCUS, anbefaler for tredje gang i træk fire EuroEyes læger iblandt Tysklands top-læger Deutschlands Top-Ärzte Liste 2012.

 

Vores Innovation

EuroEyes’ øjenklinikker er topmoderne: Ved at anvende den nyeste teknologi sikrer vi, at vores behandlinger konstant bliver bedre – for dig betyder dette: mere sikker, mere præcis, mere skånende og mere skræddersyet. Vi var også en af de første klinikker i Tyskland til at indføre LenSx Femtosekundlaseren –  en revolution inden for korrektion af alderssyn og grå stær. Vores øjenlaserpatienter nyder også godt af teknologiske pioner-rolle. Siden introduktionen af iDesign teknologien kan vi fastslå aberrationer i mere 1,250 punkter på øjet, for derefter at tage højde for disse under eeLASIK behandlingen. Allerede tilbage i 2004 indførte vi Femtosekundlaseren i vores klinikker – og var dermed iblandt de allerførste i Tyskland! 

Vores kvalitets- og sikkerhedskrav

Øjenklinikkerne Berlin, Hamborg, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, München og Hannover er alle certificeret ifølge DIN ISO 9001:2008 og råder dermed over meget høje standarder med hensyn til kvalitetssikring og patientsikkerhed. Derudover er de udrustet med kvalitetsstemplet LASIK-TÜV SÜD og lever dermed op til TÜV SÜD’s yderst strenge service- og kvalitetskrav inden for området øjenlaser- og linsekirurgi.

Vores videnskabelige analyse

Alle operative resultater, som for eksempel laser- og linsebehandlinger, bliver altid analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Herved kan vi garantere en konstant optimering af vore resultater og kvalitetssikring. Øjenlasercentrene i Hamborg, Berlin, München, Leipzig og Stuttgart er desuden medlemmer af VSDAR (Tysk sammenslutningen af specialklinikker for øjenlaserbehandlinger og refraktiv kirurgi e.V.). Grundlag for arbejdet i VSDAR er kvalitetsstyring og erfaringsudveksling med førende eksperter i Tyskland og Europa.

Vores sociale ansvarlighed

EuroEyes læger samarbejder jævnligt med internationale medicinsk-humanitære hjælpeorganisationer om at hjælpe blinde og svagsynede i mindre udviklede lande.

Vores klinik i nærheden af dig

Udover talrige klinikadresser i Tyskland, er EuroEyes repræsenteret i København, Aarhus, Aalborg, Herning, Esbjerg og Shanghai, Kina. Vores klinikker ligger oftest centralt og er lette at komme til.

Vi glæder os til dit besøg.

ReLEx smile

Teaser_ReLEx_smile

ReLEx Smile-behandlingen – skånsom og sikker behandling

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid?

+45 7027 4553

 

Gå til kontaktsiden her

Tilmeld dig informationsaften

Deltag i informationsaftenerne og få mere at vide om EuroEyes og vores behandlinger.

 Se planlagte aftener her.