EuroEyes Hamburg - LASIK, Øjenlaser, Øjenklinik | EuroEyes

Hamborg Stage

Hamburg Intro

Velkommen hos EuroEyes Hamborg

I vores moderne, LASIK-TÜV SÜD-certificerede klinik i den centralt beliggende Dammtorstraße, kan du ganske uforpligtende lade dig informere omfattende omkring linsebehandlinger og øjenlaserbehandlinger med ReLEx-smile i Hamborg. Korrektion af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl foretages som regel med ReLEx-smile eller eeLASIK. Under visse omstændigheder anvendes implanterbare kontaktlinser (Icl). EuroEyes tilbyder også forskellige løsninger til behandling af alderssyn. Den største uafhængighed af briller og kontaktlinser kan her opnås ved indsættelsen af multifokale linser

Vil du vide mere om hvorvidt din synsfejl kan korrigeres hos Øjenklinikken Hamborg? Så bestil en tid til en gratis konsultation i dag – eller lær mere om vores ReLEx-smile-behandling i Hamborg under en af vores informationsaftener. Hamborg-teamet glæder sig til at møde dig!

Gode grunde, Hamborg

Det taler for EuroEyes i Hamburg:

  • Længst erfaring med øjenlaserbehandling i Hamborg
  • Udmærkelse igennem LASIK-TÜV SÜD og certificering ifølge DIN ISO 9001:2008Holstein
  • Flest øjenlaserbehandlinger i Hamborg
  • Størst erfaring med korrektion af alderssyn

Dine eksperter når det gælder linsekirurgi og øjenlaserbehandlinger med LASIK i Hamborg

I over 20 år har EuroEyes arbejdet i højeste gear. I løbet af denne tid, er der allerede blevet udført mere end 400.00 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen. For at kunne garantere den højest mulige operative kvalitet og erfaring, bliver de fleste indgreb udført af såkaldte High-Volume-kirurger, som selvstændigt udfører mindst 1.000 operationer årligt. Med denne erfaring og ekspertise hører EuroEyes lægeholdet til iblandt de førende kirurger i Tyskland.

Udover lægernes ekspertise, er vores udstyr også markedets mest avancerede – naturligvis også i Hamborg. Ved at anvende det mest moderne og innovative teknologi, kan EuroEyes tilbyde sine patienter en unik skræddersyet behandling, der nøje tager hensyn til øjets individuelle karakteristik. For eksempel med LenSx-Femtosekundlaseren. Denne laser overtager snit, der tidligere blev udført manuelt af lægen, og gør derfor operationen mere sikker, mere præcis og mere risikofri. Hos Øjenlasercentret Hamborg bliver der forud for øjenlaserbehandlingen, udført en aberrometerstyret bølgefrontsanalyse med det nye iDesign apparat. Hermed bliver øjets brydningskraft målt i mere end 1.250 punkter, og øjets genetisk fingeraftryk genereres.

Den omhyggelige forundersøgelse og konsultation er dog højeste prioritet, da den er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller LASIK i Hamborg.


Impressionen Hamburg


Map Hamburg

Din vej til EuroEyes i Hamborg


Toggle Directions


Informationsaften Hamborg

Der er ikke pt. planlagt infoaftener i Hamborg.

Zur Anmeldung

 

 

EuroEyes Øjenlaser Center Hamburg

Valentinskamp 89-90
20355 Hamburg
Tlf: +49 (0) 40/34 80 92 90
Email: hamburg@euroeyes.de

Dr. Göran Gustaf Helgason

Dr. Göran Gustaf Helgason

Øjenkirurg og specialist i oftalmologi hos EuroEyes

Læs mere her

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER