close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_slider

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content

Velkommen hos EuroEyes Hamborg

I vores moderne, LASIK-TÜV SÜD-certificerede klinik i den centralt beliggende Dammtorstraße i Hamborg bliver du helt uforpligtendeomfattende informeret omkring linsebehandlinger og øjenlaserbehandlinger med ReLEx-smile. Korrektion af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl foretages som regel med ReLEx-smile eller eeLASIK. Under visse omstændigheder anvendes implanterbare kontaktlinser (Icl). EuroEyes tilbyder også forskellige løsninger til behandling af alderssyn. Den største uafhængighed af briller og kontaktlinser kan her opnås ved indsættelsen af multifokale linser

Vil du vide mere om hvorvidt din synsfejl kan korrigeres hos Øjenklinikken Hamborg? Så bestil en tid til en gratis konsultation i dag – eller lær mere om vores ReLEx-smile-behandling i Hamborg under en af vores informationsaftener. Hamborg-teamet glæder sig til at møde dig!

 

module_content_multicolumn

Det taler for EuroEyes i Hamburg:

  • Længst erfaring med øjenlaserbehandling i Hamborg
  • Udmærkelse igennem LASIK-TÜV SÜD og certificering ifølge DIN ISO 9001:2008Holstein
  • Flest øjenlaserbehandlinger i Hamborg
  • Størst erfaring med korrektion af alderssyn
module_content

I over 20 år har EuroEyes arbejdet i højeste gear. I løbet af denne tid, er der allerede blevet udført mere end 500.00 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen. For at kunne garantere den højest mulige operative kvalitet og erfaring, bliver de fleste indgreb udført af såkaldte High-Volume-kirurger, som selvstændigt udfører mindst 1.000 operationer årligt. Med denne erfaring og ekspertise hører EuroEyes lægeholdet til iblandt de førende kirurger i Tyskland.

Udover lægernes ekspertise, er vores udstyr også markedets mest avancerede – naturligvis også i Hamborg. Ved at anvende det mest moderne og innovative teknologi, kan EuroEyes tilbyde sine patienter en unik skræddersyet behandling, der nøje tager hensyn til øjets individuelle karakteristik. For eksempel med LenSx-Femtosekundlaseren. Denne laser overtager snit, der tidligere blev udført manuelt af lægen, og gør derfor operationen mere sikker, mere præcis og mere risikofri. Hos Øjenlasercentret Hamborg bliver der forud for øjenlaserbehandlingen, udført en aberrometerstyret bølgefrontsanalyse med det nye iDesign apparat. Hermed bliver øjets brydningskraft målt i mere end 1.250 punkter, og øjets genetisk fingeraftryk genereres.

Den omhyggelige forundersøgelse og konsultation er dog højeste prioritet, da den er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller LASIK i Hamborg.

module_location_details

EuroEyes på stedet

EuroEyes AugenLaserZentrum Hamburg

Valentinskamp 90
20355 Hamburg

Telefon: +49 (0) 40 / 348 09 29 0
Fax: +49 (0) 40 / 348 09 29 20

Din topkirurg

Dr. Göran Gustaf Helgason

module_google_maps

Sådan finder du EuroEyes i Hamborg

module_content
Loading...
module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.