Herning stage

Herning Intro

Velkommen hos EuroEyes i Herning

Den 1. august 2013 åbnede EuroEyes Herning i det moderne Aleris-Hamlet Hospital i Birk ved Herning. Også her tilbyder vi hele spektret inden for refraktiv kirurgi. Lige fra øjenlaserbehandlinger – LASIK (eeLASIK, Femto-LASIK) – til implantation af kunstlinser og korrektion af aldersbetinget langsynethed (f.eks. ved hjælp af multifokallinsen) samt ReLEx Smile. Hos os vil du finde en behandling der passer til netop dine øjne.

Kunne du tænke dig at finde ud af om dine øjne egner sig til en korrigerende behandling? Så bestil en tid til en gratis forundersøgelse i dag, eller kom ind til en af vore informationsaftner. Vi glæder og til at se dig.

Düsseldorf Gründe

Derfor er du i de bedste hænder hos EuroEyes i Herning:

  • Selve behandlingerne foretages udelukkende af kirurger, der selvstændigt gennemfører mindst 1.000 indgreb årligt
  • EuroEyes har mange års erfaring: mere end 300.000 behandlinger over de sidste 20 år
  • Kompetencecentret for linsekirurgi: Størst erfaring med korrektion af aldersbetinget langsynethed
  • Samarbejdet mellem EuroEyes – førende indenfor refraktiv og linsekirurgi – og Aleris-Hamlet – Danmarks største private hospitalsgruppe – sikrer dig en behandling i sikre og trygge rammer

Indtryk fra klinikken. Herning

Dine eksperter inden for laser- og linsebehandlinger i Herning

Når dørene d. 1. august åbner til den nye EuroEyes klinik hos Aleris-Hamlet i Herning, vil vi nu også tilbyde hele spektret af refraktiv kirurgi for alle i Herning og omegn. Selv patienter med højere synsfejl (nærsynethed over -10D eller langsynethed over +4D) kan behandles hos os. Udover ReLEx-smile, eeLASIK,  Femto-LASIK og PRK, tilbyder vi også implantation af intraokulære linser (ICL) eller kunstlinser til korrektion af aldersbetinget langsynethed (multifokallinser).

Siden 1993 har EuroEyes gennemført mere end 400.00 refraktive behandlinger – en erfaring, både læger og patienter profiterer af.

Det er vores mål, ikke blot at korrigere synsfejl, men tilmed forbedre synskvaliteten. For at realisere dette mål anvender vi kun de nyeste teknologier, såsom eeLASIK – dvs. den wavefront- og aberrometerstyrede laserbehandling i kombination med Femtosekundlaseren.

Map Herning

Din vej til EuroEyes i Herning


Toggle Directions


Dr. Jannik Boberg-Ans

Dr. Jaron Schilling

Din topkirurg i Herning

MEHR

Hvilken behandling er bedst for mig?

Find ud af hvilken metode der er den rette for dig.WEITER

EuroEyes Øjenlaser Center Herning

Aleris-Hamlet
Birk Centerpark 28
7400 Herning
Tlf.: +45 7027 4553
Email: info@euroeyes.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30 – 17:00

Informationsaften Herning

Der er i øjeblikket ingen planlagte informationsaftner i Herning.
Tilmeld dig og få besked, når vi kender datoen ❯