close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

UV-lys: Hvordan finder man de perfekte solbriller?

Solbriller er i dag en naturlig del af det moderne standardudstyr, når solen skinner, og vejret er godt. Når det kommer til valget af solbriller, bør man dog ikke kun tænke på design eller udseendet på solbriller, men derimod på beskyttelsen af ​​øjnene. Når alt kommer til alt, er øjne vores vigtigste sanseorganer, da vi gennem dem modtager de fleste af vores sanseindtryk.

Hvorfor er sollys skadeligt for øjnene?

Sollys indeholder ultraviolet lys. Lys og især UV-lys kan skade alle strukturer i øjet: Ved hornhinden kan det føre til blink, linsen kan blive uklar (grå stær), og brændpunktet (den gule plet) inde i øjet kan slides for tidligt.

Hvad er virkelig vigtigt med solbriller?

Et godt par solbriller skal give fuld UV-beskyttelse. Derfor skal mærket “UV 100%” eller “UV 400” overholdes ligesom solbrillerne skal være CE-godkendelsesstemplet. Du skal dog ikke lade dig narre: graden af ​​toning siger intet om niveauet af UV-beskyttelse. Dybt tonede linser kan f.eks. sagtens give utilstrækkelig beskyttelse, mens lysere linser kan give fuld beskyttelse. Jo stærkere farvetonen er, jo bedre er lysbeskyttelsen, men jo lavere er lysoverførslen.

Solbriller med et polariserende filter er velegnede til beskyttelse mod refleksioner fra bygninger, veje og vandoverflader: Forstyrrende lysreflektioner falmer ud, kontraster forbedres og farver opfattes mere intenst.

De bedste solbriller til dig!

Et andet købskriterium er den ideelle pasform. Du skal føle dig helt komfortabel med brillerne, de skal ikke trykke på næsen eller glide ned. Individuelt justerbare brillerammer giver en perfekt pasform. Det krævede toningsniveau for linserne bestemmes af vejret: Jo mere solen skinner, jo mørkere skal glasset være. Modeller med udskiftelige linser i forskellige farvetoner gør valget lettere og sikrer optimal solbeskyttelse under forskellige lysforhold. Solbriller kan normalt bæres over kontaktlinser uden problemer. Mennesker, der lider af tørre øjne, kan have vanskeligheder med at tolerere kontaktlinser af andre grunde har brug for en anden løsning, hvis de ikke ønsker at bære solbriller med korrigerende linser.

Hos EuroEyes giver vi dig din skarpe vision tilbage med laser- eller linsebehandling. Og på den måde udvider vi valget af passende solbriller for mere komfort og sikkerhed fra solen.

Om EuroEyes

EuroEyes-klinikgruppen er en internationalt succesfuld virksomhed, der blev grundlagt for 26 år siden i Hamborg af danske Jørn Slot Jørgensen. Virksomheden har stadig sit hovedkvarter i den nordtyske by. EuroEyes har 5 kliniker i Danmark. Derudover er EuroEyes også til stede i Kina med et voksende antal klinikker i store kinesiske byer såvel som i Hong Kong.

EuroEyes tilbyder alle former for refraktiv kirurgi til behandling af synsfejl. Virksomheden benytter den seneste laser- og linsekirurgi til at behandle mere end 25.000 patienter hvert år for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær. Behandlingen gør det muligt for patienterne at leve et liv uden briller eller kontaktlinser.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse