close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Back

I MÅL UDEN BRILLEBØVL!

I mål uden BrilleBøvl – EuroEyes Cyclassics 2019

Fantastisk atmosfære og godt vejr! Søndag den 25. august 2019 hilste et solrigt Hamborg 15.000 deltagere fra EuroEyes Cyclassics velkommen, mens omkring 500.000 tilskuere fulgte de forskellige løb. For fjerde år i træk er EuroEyes titelsponsor for det populære cykelløb.

, I MÅL UDEN BRILLEBØVL!, euroeyes.dkCykelglæde og medicinsk behandling

Dr. med Jørn Slot Jørgensen, grundlægger og koncerndirektør for EuroEyes, er selv en passioneret cykelrytter og understreger, at et godt syn – sammen med passion og disciplin – hører til de vigtigste egenskaber hos en atlet. ”Med EuroEyes Cyclassics ønsker vi at skabe opmærksomhed på betydningen af et optimalt syn, især for cyklister,” fortæller den danske læge og øjenspecialist. Jørn Slot Jørgensen og hans team kender til kroppens specifikke krav – både i træning og i konkurrence – og tilpasser øjenbehandlingerne til atletiske kunders helt individuelle behov. ”De cirka 15.000 deltagere og 500.000 tilskuere gør dette cykelløb til kult og et must for enhver cykelentusiast. Takket været ruternes forskellige længder, vil hardcore-cykelryttere møde begyndere. Hvert år er det et højdepunkt for mig at opleve fællesskabet på en så uforglemmelig weekend,” fortæller Jørn.

 

, I MÅL UDEN BRILLEBØVL!, euroeyes.dkHer ses EuroEyes’ grundlægger, Dr. med. Jørn Slot Jørgensen, der oprindeligt er fra Sønderborg, skyde cykelløbet i gang med start fra Hamborgs Aussenalster.

 

module_contact_teaser

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

module_trustpilot
module_social_teaser
EuroEyes partners
, I MÅL UDEN BRILLEBØVL!, euroeyes.dk
EuroEyes partners
, I MÅL UDEN BRILLEBØVL!, euroeyes.dk