close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_accordion

Forløbet på informationsaftenen

Jannik Boberg-Ans går i dybden med behandlinger og teknikker

En øjenopereret patient fortæller sin historie.

Tid til spørgsmål fra deltagere

Priser på behandlinger og operationer

module_content_multicolumn

Mød Dr. Jannik Boberg-Ans

Dr. Jannik Boberg-Ans har arbejdet som oftalmologkirurg i mere end 20 år og har allerede gennemført mere end 10.000 refraktiv-kirurgiske indgreb.

Jannik er blandt Danmarks førende øjenlæger, og han er en af de få, som mestrer alle operationstyper. Det betyder, at han kan besvare alle dine spørgsmål angående øjenoperationer og -behandlinger.

Jannik har gennem flere år brugt sine ferier på at hjælpe fattige i tredjeverdenslandene med at få synet tilbage. For Jannik er den største gave at give andre et værdigt liv.

module_content
module_image
module_content

“Det var ikke fedt at se verden gennem et par briller”

Maria Helena Vinding er en særdeles aktiv kvinde. Ved siden af sit job som forstander på en efterskole, er den 52-årige mor til tre direkte på vej mod det brune bælte i ashihara karate, hun paddlesurfer, klatrer i klipper… og som om det ikke var nok, har hun netop tilmeldt sig kite-surfing!

“Jeg har været aktiv i mange år og beskæftiget mig med mange forskellige ting. Det var ikke al sport, jeg kunne dyrke med briller. Og selvom mine briller og kontaktlinser med glidende overgang fungerede fint, gav læsefeltet mig dog et begrænset synsfelt. Det var ikke fedt at se verden gennem et par briller,” husker Maria Helena Vinding.

“Jeg var kommet dertil, hvor jeg måtte tage min kontaktlinser ud og bruge læsebriller i stedet, når jeg skulle læse en bog. Det var meget besværligt. Samtidig kunne jeg se et mønster, hvor jeg ca. hvert 5-7 år skulle ud og bruge i omegnen af 10.000 kr. på nye briller oveni mit abonnement på kontaktlinser,” fortæller Maria Helena Vinding.

Læs hele Marias historie

module_image
module_content_multicolumn

Informationsaftener i hele landet

Vi planlægger løbende gratis og uforpligtende informationsaftener i hele landet.

Til informationsaftenerne fortæller Jannik Boberg-Ans, som er blandt Europas førende øjenkirurger, om mulighederne for at få et liv uden briller og linser, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan se, hvor og hvornår vi afholder informationsaftener, ved at klikke på knappen nedenfor.

Informationsaftener

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.