close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Back

EUROEYES ER OFFICIEL “EYE AND VISION”-PARTNER FOR IRONMAN I KØBENHAVN OG AARHUS

EuroEyes International Eye Clinics har udvidet sit hovedsponsorat ved EuroEyes Cyclassics og er samtidig blevet officiel “Eye and Vison”-partner for IRONMAN i Skandinavien og Tyskland. EuroEyes er dermed gået aktivt ind i flere sponsorater og er medsponsor for den kommende weekends Ironman den 18. august i København.

I 2019 er EuroEyes officiel IRONMAN “Eye and Vision”-partner i Tyskland og Skandinavien. Formålet for EuroEyes er at vise, at kombinationen af sportslige udfordringer og lægefaglig øjen-behandling kan give en forhøjet livskvalitet, når man pludselig kan dyrke sin passion uden brug af briller og linser.

“Vi er i forvejen hovedsponsor ved den store, årlige cykelbegivenhed “Cyclassics” i Hamborg. Det nye engagement med IRONMAN er derfor et naturligt næste skridt for os, fordi vi ved, at mange atleter kan få glæde af at få hjælp med synet. I en så hård konkurrence som en IRONMAN er, er det en gave ikke at skulle bekymre sig om briller eller kontaktlinser, og derfor er det for os en god ide at være medsponsor for IRONMAN. Vi ønsker at vise, at sport uden forstyrrende hjælpemidler, såsom briller og kontaktlinser, er en lettelse. Derfor støtter vi IRONMAN som officiel “Eye and Vision”-partner”, siger EuroEyes’ grundlægger og direktør, dr.med. Jørn Slot Jørgensen.

Dan Frost

CYKELRYTTER OG OL-GULDVINDER DAN FROST FIK TRIFOKALE LINSER
De fleste sportsfolk med et forringet syn kan få glæde af synskorrigerende hjælp – både de professionelle og amatørerne. Det er cykelrytteren Dan Frost et levende bevis på. I 1980’erne var han den helt store, danske stjerne på cykelbanerne ved både OL og VM. Men da alderen satte en stopper for den professionelle karriere, begyndte hans syn også at ældes. Og efter 10 år med stadig kraftigere briller valgte Dan Frost at få foretaget en synskorrigerende behandling, så han kunne fortsætte med at træne uden at skulle slås med briller eller linser. Og Dan Frost kan skrive under på, at den beslutning ændrede hans liv.

“Da jeg var omkring 45 år, begyndte mit syn som så mange andres at blive dårligere. Jeg blev nødt til at købe nye briller med højere styrke hvert andet år. Brillerne havde jeg med overalt – også under træning på cyklen. Hvis jeg skulle læse en SMS eller finde vej på GPS’en, måtte jeg først stoppe op og finde brillerne frem. Det er ikke altid lige populært, når man kører sammen med 30 andre,” fortæller Dan Frost, der blandt andet derfor besluttede sig for operationen og at få indsat trifokale linser.

“Jeg skulle først testes for, om en operation ville hjælpe mig. Og det kunne den heldigvis. Det hele forløb fuldstændig uden smerter, og allerede 20 minutter efter operationen var mit syn meget skarpere, end det har været i mange år. Særligt mit liv på cyklen er i dag meget nemmere, nu hvor jeg ikke skal jonglere rundt med briller og solbriller med styrke,” siger Dan Frost.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse