close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

module_slider_revolution
module_content
module_accordion

Om EuroEyes

Dr. Jørn Slot Jørgensen, grundlægger, læge, direktør og daglig leder, er en af de mest efterspurgte øjenspecialister og en pioner inden for brug af oftalmologiske kirurgiske procedurer. Han grundlagde EuroEyes Hamburg i 1993 – flagskibet i dagens selskab. Grundlæggerens innovative tankegang hjalp virksomheden til en hurtig vækst, så EuroEyes inden for få år kunne etablere sig som en af de største uafhængige grupper af brydningsbehandlinger i Tyskland. I dag, med 25 øjenklinikker i Tyskland, Danmark og Kina – og mere end 500.000 vellykkede øjenbehandlinger – er EuroEyes blandt de førende til behandling af synsfejl.

Vi er specialiseret i korrektion af synsfejl og gør det muligt for vores kunder at starte livet uden briller og kontaktlinser. Vi dækker hele spektret af brydningsbehandlinger. Fra øjenlaser til linsekirurgi til hornhindebetændelse. Det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet sikres ved brug af højt specialiserede, state-of-the-art laserteknologier og erfarne øjenspecialister. Dette giver EuroEyes en præcis korrektion af brydningsfejl, der er skræddersyet til de øjenspecifikke krav, som næppe kan opnås ved at anvende ældre procedurer af denne kvalitetsstandard.

Uanset om du er nyuddannet, om du ønsker et karriereskift eller hører til blandt erfarne fagfolk, så søger EuroEyes altid medicinsk eller administrativt personale til vore klinikker i Danmark, Tyskland eller i Kina. Vi lægger stor vægt på kvalificering af vore medarbejdere, og derfor deltager nye medarbejdere i et allround introduktionsprogram. Alle medarbejdere fra optikere til sygeplejersker bliver regelmæssigt testet inden for deres felter samt inden for service, kvalitet og hygiejnestandarder. Endelig er flere af vore læger kvalificeret til videreuddannelse, og kan dermed vejlede yngre kolleger i deres speciallægeuddannelse.

module_content
module_content
module_content
module_content
module_content
module_content
module_contact_teaser

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

module_trustpilot
module_social_teaser
EuroEyes partners
EuroEyes partners
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.