close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

 

Vil du gøre karriere hos EuroEyes – førende i øjenlaserbehandlinger og linseoperationer

Vi værdsætter din interesse for vores firma og byder dig velkommen. EuroEyes-koncernen tilbyder øjenspecialister en bred vifte af muligheder i denne fremtidsorienterede industri – uanset om du er ny i erhvervet eller allerede planlægger din næste karriereflytning.

module_accordion

Om EuroEyes

Dr. Jørn Jørgensen, grundlægger, læge direktør og daglig leder, er en af de mest efterspurgte øjenspecialister og en pioner inden for brug af oftalmologiske kirurgiske procedurer. Han grundlagde EuroEyes Hamburg i 1993 – flagskibet i dagens selskab. Grundlæggerens innovative tankegang hjalp virksomheden til en hurtig vækst, så EuroEyes inden for få år kunne etablere sig som en af de største uafhængige grupper af brydningsoperationer i Tyskland. I dag, med mere end 20 øjenklinikker i Tyskland, Danmark og Kina – og mere end 500.000 vellykkede øjenoperationer – EuroEyes er en af de førende til behandling af synsfejl.

Vi er specialiseret i korrektion af synsfejl og gør det muligt for vores patienter at starte livet uden briller og kontaktlinser. Vi dækker hele spektret af brydningsoperationer. Fra øjenlaser til linsekirurgi til hornhindebetændelse. Det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet sikres ved brug af højt specialiserede, state-of-the-art laserteknologier og erfarne top-øjenspecialister. Dette giver EuroEyes en præcis korrektion af brydningsfejl, der er skræddersyet til de øjenspecifikke krav, som næppe kan opnås ved at anvende ældre procedurer af denne kvalitetsstandard.

Uanset om unge fagfolk, karrierevekslere eller erfarne fagfolk: For vores klinikker i Tyskland, Danmark og Kina eller vores hovedkontor i Hamburg, søger vi altid medicinsk eller administrativt personale. Da vi lægger stor vægt på kvalificeringen af vores medarbejdere og en omfattende viden om vores klinikgruppe, deltager nye medarbejdere derfor i et all inclusive-induktionsprogram. Derudover bliver alle medarbejdere fra øjenkonsulenter til sygeplejersker regelmæssigt uddannet og testet inden for medicinsk / brydningsfelt og inden for service, kvalitet og hygiejnestandarder i vores EuroEyes-akademi. Derudover er nogle af vores læger kvalificeret til videreuddannelse og kan ledsage unge kolleger på vej til specialistlægning.

module_content

Karrieremuligheder på EuroEyes

Er du interesseret i at arbejde i vores dynamiske, performance-orienterede virksomhed på et fremtidigt orienteret marked? Vi leder efter forstærkning til vores øjenlasercenter. Vores nuværende jobtilbud kan findes her på denne side. Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.