close

Din kontakt til EuroEyes

Eller ring til os på 7027 4553

Man–fre 8:30–17:00 · Lørdag 10:00–15:00

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

module_slider_revolution
module_content
module_accordion

Om EuroEyes

Dr. Jørn Slot Jørgensen, grundlægger, læge, direktør og daglig leder, er en af de mest efterspurgte øjenspecialister og en pioner inden for brug af oftalmologiske kirurgiske procedurer. Han grundlagde EuroEyes Hamburg i 1993 – flagskibet i dagens selskab. Grundlæggerens innovative tankegang hjalp virksomheden til en hurtig vækst, så EuroEyes inden for få år kunne etablere sig som en af de største uafhængige grupper af brydningsbehandlinger i Tyskland. I dag, med 25 øjenklinikker i Tyskland, Danmark og Kina – og mere end 500.000 vellykkede øjenbehandlinger – er EuroEyes blandt de førende til behandling af synsfejl.

Vi er specialiseret i korrektion af synsfejl og gør det muligt for vores kunder at starte livet uden briller og kontaktlinser. Vi dækker hele spektret af brydningsbehandlinger. Fra øjenlaser til linsekirurgi til hornhindebetændelse. Det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet sikres ved brug af højt specialiserede, state-of-the-art laserteknologier og erfarne øjenspecialister. Dette giver EuroEyes en præcis korrektion af brydningsfejl, der er skræddersyet til de øjenspecifikke krav, som næppe kan opnås ved at anvende ældre procedurer af denne kvalitetsstandard.

Uanset om unge fagfolk, karrierevekslere eller erfarne fagfolk: For vores klinikker i Tyskland, Danmark og Kina eller vores hovedkontor i Hamburg, søger vi altid medicinsk eller administrativt personale. Da vi lægger stor vægt på kvalificeringen af vores medarbejdere og en omfattende viden om vores klinikgruppe, deltager nye medarbejdere derfor i et all inclusive-induktionsprogram. Derudover bliver alle medarbejdere fra øjenkonsulenter til sygeplejersker regelmæssigt uddannet og testet inden for medicinsk / brydningsfelt og inden for service, kvalitet og hygiejnestandarder i vores EuroEyes-akademi. Derudover er nogle af vores læger kvalificeret til videreuddannelse, og kan ledsage unge kolleger på vej til specialistlægning.

module_content
module_contact_teaser

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

module_trustpilot
module_social_teaser
EuroEyes partners
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.