close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Klarsynet nyt partnerskab med AGF

AGF indgår nyt samarbejde med førende synseksperter. EuroEyes er ny Guldpartner for byens hold.

Synet er den vigtigste sans, når det kommer til fodbold – både som udøver og tilskuer. Men hvad gør man, når synet begynder at svigte, og man ikke ønsker at bære briller eller bruge kontaktlinser?

Det har de et bud på hos EuroEyes, der er en af Europas førende specialister i korrektion af synsfejl ved hjælp af linse- og øjenlaserbehandlinger. Med udgangspunkt i EuroEyes’ klinik i Ryesgade i Aarhus er EuroEyes nu blevet Guldpartner, der er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

– Vi vil gerne støtte AGF og den lokale idræt. Der er en naturlig kobling mellem idræt og dét, vi tilbyder, da mange vælger at få en korrigerende operation hos os i stedet for at dyrke sport med briller eller kontaktlinser. Og det gælder ikke kun fodbold, men også golf, tennis, håndbold og mange andre idrætsgrene – alle sportsfolk er lykkelige for at få et optimalt syn. Og som man siger, så skal man kunne se målet for at ramme målet, siger direktør og medicinsk leder hos EuroEyes, dr. Jannik Boberg-Ans.

Fra danske til internationale eksperter
EuroEyes er stiftet i Danmark af Jannik Boberg-Ans og dr. Jørn Slot Jørgensen for 25 år siden og kan derfor i år fejre jubilæum. Siden sin stiftelse har EuroEyes hjulpet tusindvis af klienter til et bedre syn uden briller, læsebriller og kontaktlinser og er i dag en international virksomhed med klinikker i Danmark, Tyskland og Kina.

I Aarhus kan EuroEyes i 2019 fejre 10-års-jubilæum i Ryesgade i kampen mod brillebøvl, og nu ønsker de at markere den lokale forankring endnu stærkere med det nye samarbejde med AGF.

–  Det er dejligt for Aarhus, at vi har en god fodboldklub i byen, og vi vil gerne støtte op om Aarhus og byens liv som sådan – og her er AGF en vigtig del af det liv. Så vi er rigtig glade for, at vi nu er Guldpartnere i AGF, og vi ser frem til samarbejdet og til at vise århusianerne, at vi står bag AGF og nu er en del af holdet, siger Dr. Jannik Boberg-Ans.

For at markere det nye samarbejde med AGF og det lokale 10-års-jubilæum holder EuroEyes i Aarhus åbent hus i vinterferien den 12. februar mellem kl. 15 til 17. Her vil det være muligt at møde udvalgte AGF-spillere og isbjørnen Aros til en hyggelig event i Ryesgade i Aarhus.

Her byder EuroEyes på sjove aktiviteter for børnene, kage og en overraskelse til de første 100 børn. Så kig forbi Ryesgade 32 i Aarhus tirsdag i vinterferien til en hyggelig eftermiddag med AGF og EuroEyes.

Om EuroEyes
EuroEyes Aarhus holder til i Ryesgade tæt på Banegården. De er en del af EuroEyes Klinikgruppen, der er en kæde af øjenklinikker med speciale i korrektion af synsfejl, nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn. EuroEyes har centre i hele Tyskland, Aalborg, Aarhus København/Søborg, Esbjerg og Herning samt i Guangzhou, Peking, Shanghai og Shenzhen i Kina. I 2009 åbnede klinikken i Aarhus. I Danmark er EuroEyes også privathospitalets Aleris-Hamlets officielle samarbejdspartner.

 

 

 


AGFs mascot, AROS.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse