close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

Patientberetning: Fik tilskud fra Danmark med til øjenoperation i Hamborg

Første dansker øjenopereret efter nye EU-regler

Som den første dansker er sønderjyden Klaus Brandt blevet opereret for grå stær efter nye EU-regler, der minimerer egenbetalingen. Det foregik på en danskejet øjenklinik i Hamborg.

For 62-årige Klaus Brandt, der er tidligere skoleleder, var synet blevet gradvist forringet over de seneste år, men først efter en tur hos øjenlægen sidst i 2014 blev han klar over, at grå stær var skyld i problemerne. Sønderjyden, der bor i Arnum ved Gram, besluttede sig ret hurtigt for at undgå de lange ventelister i det offentlige sundhedsvæsen, og derfor tog han kontakt til danskejede EuroEyes, der ud over sine øjenklinikker herhjemme også har afdelinger i Hamborg og en række andre tyske byer. Da Klaus Brandt blev opereret hos EuroEyes i Hamborg, tog han et tilskud med fra den danske statskasse, der kraftigt minimerede udgifterne.

“Jeg var ikke klar over muligheden for at tage et tilskud med sig til udlandet, men det gjorde beslutningen om at tage til Tyskland meget nemmere. Efter operationen kan jeg sammen med min kone fortsat nyde vores passion for at køre lange motorcykelture. Mit syn var nemlig blevet for dårligt til at køre, og ved behandling i det offentlige system ville der gå meget længe, før vi igen kunne komme afsted,” fortæller Klaus Brandt, der tilføjer, at øjenlægen i Danmark end ikke ville indstille ham til en operation mod grå stær, selvom synet var meget nedsat.

For Klaus Brandt var det helt naturligt at blive opereret i Tyskland, da det gav mulighed for hurtigt at komme af med den invaliderende øjensygdom, og da operationen blev udført af førende øjenkirurger.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.