Laser-linsebehandling - EuroEyes

Laser-linse udskift ved behandling af alderssyn eller grå stær

Den revolutionære laserbehandlingsmetode med femtosekund-laseren LenSx® muliggør først og fremmest en behandling af alderssyn og grå stær uden brug af skalpel.

Foreløbig tilbydes denne behandling kun på vores klinik i Hamborg.

 

 
 

 

 

 

Allgemeines über LenSx

Femtosekundlaseren er gennem mange år blevet en veletableret behandling for synsfejl, såsom nærsynethed og langsynethed. EuroEyes udfører udelukkende snitfrie laserbehandlinger, hvor mikrokniven (mikrokeratomet) er udskiftet med en femtosekundlaser.

 

Femtosekundlaseren, som fremstilles af den amerikanske laserproducent Alcon, muliggør yderst præcise, vævsbesparende øjenlaserbehandlinger – og skaber således forudsætningerne for en stort set komplikationsfri behandling. Laseren forener adskillige deltrin fra den tidligere behandlingsmetode, som forblev uændret i mere end 40 år, og overflødiggør kirurgens skalpel.

 

Alt om LenSx® - Euro Eyes

Das Verfahren LenSx®

Alle indsnit, der er nødvendige under en grå stær operation, overtages nu af LenSx® laseren – og tilmed med langt større præcision og sikkerhed end den mest erfarne kirurg kunne have præsteret det. Ethvert laser-indsnit bliver nøje planlagt og overvåget af kirurgen.

 

Inden behandlingen

  • Laseren centreres nøjagtigt over øjenlinsen. Alle planlagte indsnit udføres og overvåges fra forskellige vinkler på en OCT-skærm. OCT er kort for Optisk Kohærens Tomografi og betegner en billeddannende metode, hvor der genereres et tredimensionelt billede af hele øjets forkammer i høj opløsning, som sågar viser linsekapslen bag den slørede linse.

 

Under behandlingen

  • Et specielt udformet kontaktglas sættes på patientens øje. Laserbehandlingen, den visuelle repræsentation af øjet med OCT-apparatet, samt den synkrone videoovervågning igangsættes i overensstemmelse med dette såkaldte patientinterface.
  • Efter laserens fragmentering af den naturlige linse, skubber kirurgen atter kontaktglasset til side og suger forsigtigt linsen ud med et særligt ultralydsinstrument. Denne fremgangsmetode kaldes Phacoemulsifikation. Ved laser-linseudskift anvendes ca. 40% mindre ultralydsenergi end når der ikke bruges laser.
  • Til sidst fører kirurgen den tidligere sammenfoldede kunstlinse ind i den nu tomme linsesæk og centrerer den.

 

Bessere Sehqualität durch Laserpräzision beim LenSx-Laser-Linsenaustausch

Forbedret synskvalitet takket være laserpræcision

Behandlingen med LenSx® hos EuroEyes byder på tre afgørende fordele:

  • Sikkerhed

LenSx® reducerer vævstabet under behandlingen med ca. 60%. Derudover anvendes der 40% mindre ultralydsenergi til fjernelsen af den naturlige linse. Denne teknologi er derfor meget mere skånsom og sikker end de konventionelle metoder for refraktiv linsebehandling.

  • Præcision

LenSx® sikrer meget større præcision under linseoperationer. Analysesystemet OCT (Optical Coherence Tomography) tillader yderst akkurat computerbaseret styring og kontrol af hele proceduren, samt en mere nøjagtig placering af kunstlinsen for optimal synskvalitet. LenSx® kan samtidigt korrigere eksisterende bygningsfejl. 

 

  • Forudsigelighed

Når LenSx® anvendes, udføres stort set alle procedurer 100% som kirurgen har planlagt dem med OCT. Resultatet er en udelukkende resultatoptimeret behandling af eksisterende synsfejl eller grøn stær ved hjælp af kunstlinser.

Warum LenSx®?

Den nye LenSx® laser betyder et paradigmeskifte inden for behandlingen af grå stær, som i dag er den hyppigst udførte operation verden over. Laseren repræsenterer desuden en behandlingsinnovation for omtrent 33 millioner tyskere i alderen 50+, som alle lider under alderssyn. 

Dette kvantespring inden for oftalmologien gør det muligt for os at tilbyde dig en endnu bedre, mere præcis, sikker og skånsom behandling. Du vil nyde godt af denne teknologiske udvikling, der er i fuld overensstemmelse med vores filosofi: Ikke blot at korrigere dine synsfejl, men generelt forbedre kvaliteten af dit syn. 
Takket være vores innovative forspring inden for det øjenkirurgiske område, er EuroEyes en af de første klinikgrupper i Tyskland, der har anvendt LenSx® laseren siden november 2011.

Femtosekundlaseren, som blev fremstillet af den amerikanske laserproducent Alcon, muliggør yderst præcise, vævsbesparende øjenlaserbehandlinger – og skaber således forudsætningerne for en stort set komplikationsfri behandling af alderssyn og grå stær.

 

ReLEx smile

Teaser_ReLEx_smile

ReLEx Smile-behandlingen – skånsom og sikker behandling

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid?

+45 7027 4553

 

Gå til kontaktsiden her

Tilmeld dig informationsaften

Deltag i informationsaftenerne og få mere at vide om EuroEyes og vores behandlinger.

 Se planlagte aftener her.

Finansieringsberegner

Hvis du ikke ønsker at betale din øjenlaser- eller linsebehandling på én gang

Zum Download

 

Ofte stillede spørgsmål om LenSx®

Forberedelsen tager ca. 20-30 minutter. Den egentlige behandling (laserindsatsen) varer som regel kun få minutter. Hele klinikopholdet varer ca. 1,5 -2 timer.
Blandt andet fragmenterer LenSx®-laseren den naturlige linse og letter derved kirurgens fjernelse af linsen. For at suge linsen ud, bruges 40% mindre ultralydsenergi end hvis behandlingen var blevet foretaget uden laseren.
Da femtosekundlaseren foretager langt mere nøje indsnit end en nok så erfaren kirurg, er metoden langt mere sikker end den manuelle operation af grå stær. Derudover gør den videobaserede OCT-kontrol det muligt, at planlægge indsnittene helt nøjagtigt, ligesom den sikrer en mere præcis tilpasning af kunstlinsen, så der opnås en betydelig højere procentdel af optimal synskvalitet.