Ledige stillinger, aktuelle stillingsopslag - Euro Eyes | EuroEyes

EuroEyes i fremtiden – førende øjenspecialister

Vi sætter pris på din interesse i vores virksomhed og byder dig velkommen. EuroEyes tilbyder optikere en bred vifte af muligheder for karriere – uanset om du er en nyuddannet eller planlægger dit næste karriereskridt.
 
 

 

 

 

Karrieremuligheder hos EuroEyes

Har du ønske om at arbejde hos EuroEyes i en fremtidsorienteret virksomhed? Vi er altid på udkig efter nye kvalificerede folk til at deltage i vores teams på vores øjenlasercentre. Tjek de aktuelle jobopslag. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om os

Hvem er vi?

Dr. Jørn Jørgensen, stifter, medicinsk direktør og CEO, er en af de mest efterspurgte øjenspecialister og en pioner inden for øjenkirurgi. I 1993 stiftede han EuroEyes i Hamburg – flagskibet i organisationen. Grundlæggerens innovative ånd har hjulpet virksomheden til hurtig vækst, og gjort det muligt forEuroEyes at etablere sig som en en af ​​de største uafhængige klinikgrupper inden for refraktiv kirurgi i Tyskland, inden for kun et par år.

 

I dag, med mere end 20 øjenklinikker i Tyskland, Danmark og Kina – og mere end 400.00 succesfulde øjenbehandlinger bag sig – er EuroEyes en af ​​de førende til behandling af brydningsfejl.

 

Hvad laver vi?

Vi er specialiseret i korrektion af synsfejl, og hjælper vores patienter til et liv uden briller og kontaktlinser. Vi dækker hele spekteret inden for refraktiv kirurgi – fra laserbehandlinger til linse- og hornhindekirurgi.  Det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet sikres gennem brug af højt specialiseret og avanceret laserteknologi samt erfarne øjenlæger. Dette gør det muligt for EuroEyes at korrigere synsfejl, skræddersyet til de specifikke øjenlidelser, som næppe kan opnås ved ældre procedurer i denne kvalitet. 

 

Karriere hos EuroEyes

Vi er altid på udkig efter medicinsk eller administrativt personale til vores klinikker i Tyskland, Danmark og Kina. Nye medarbejdere deltager i et omfattende introduktionsprogram og alle medarbejdere, fraøjenlæger til sygeplejersker og refraktiv koordinatorer, testes regelmæssigt i det medicinske/refraktiveområde og uddannes i service, kvalitet og hygiejne.

 

 

Gode grunde til at vælge EuroEyes

Alt hvad du behøver at vide om hvorfor EuroEyes er det bedste valgWEITER

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid?

+45 7027 4553

 

Gå til kontaktsiden her

Aktuelle stillingsopslag