close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_image
module_content

Linseoperation – Add on linser

EuroEyes kan tilbyde patienter, der allerede har fået grå stær operation (hvor linsen er udskiftet) eller hvis der efterfølgende skal finjusteres efter en multifokal linseudskiftning, at indsætte en Add On linse, så man fremover hverken skal bruge afstands- eller læsebriller.

Metode

Efter grundig forundersøgelse udmåles øjets styrke og den nye linse beregnes og bestilles. Herefter indsættes den nye Add On linse ved et helt ambulant og kortvarigt indgreb foran den tidligere implanterede linse.

Den nye linse er specielt lavet, så den er skånsom for øjet. Den er samtidig konstrueret, så den lægger sig stabilt og sikkert i sulcus (hulrummet mellem regnbuehinde og linse).

Man har lang og god erfaring med denne linsetype, der har vist sig at have meget gode resultater. EuroEyes kan garantere en god kvalitet og sikkerheden er meget høj. Linsen kan tilrettes i spring på helt ned til 0,25 D og 0,75 D bygningsfejl, hvilket er mere nøjagtigt end langt de fleste andre linetyper.

Hvem er egnede?

  • Personer med tidligere indopereret linser.
  • Personer der ønsker, at perfektionere og forbedre øjets synsstyrke uden brille, så brillekorrektion er unødvendig.

Hvad opnår man?

Linsen kan korrigere både afstands- og læsesynet, så man kan se uden briller på afstand og nær. God belysning er dog vigtig, da dette vil lette opgaven med at læse.

De fleste vælger, at få Add On linsen indsat på begge øjne, således at begge øjne vil kunne læse og supplere hinanden i dette. Nogle få er dog vant til at bruge øjnene mere individuelt og har måske haft monovision med kontaktlinser før operationen (det ene øje ser langt og det andet læser) og for disse mennesker kan man overveje at indsætte linse til læsning kun på det ene øje (det øje de er vant til at bruge som læseøje).

Ca. 50 % kan tilvænne sig en sådan løsning, og man bør derfor afprøve denne balance mellem øjnene først med kontaktlinse før man indsætter Add On linsen kun i det ene.

Patient udtalelse

”Nu kan jeg som håndværker stå i mit værksted og afsætte mål på det der skal skæres, uden at tage brillerne af og på. Jeg kan se uden noget dugger eller skal pudses hele tiden…..nok noget af det bedste jeg nogensinde har gjort! Det er meget bedre end, da jeg fik de nye linser efter gråstær operationen.”

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.