close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

 

Linseopererede patienter

Vores patienter deler deres oplevelser med dig. På denne side kan du læse ærlige beretninger fra vores linseopererede patienter. Hvis du vil læse beretninger fra vores laseropererede patienter, kan du gøre det her.

Beretningerne giver dig en klar fornemmelse af, hvad andre har følt, tænkt og mærket før, under og efter deres linseoperation.

Det er af vores højeste prioritet, at alle vores patienter opnår stor tilfredshed med deres øjenoperation/-behandling, derfor yder vi naturligvis tryghedsgaranti. Tryghedsgarantien sikrer gratis efterbehandling/korrektion, råd og vejledning i fem år efter operationen/behandlingen.

For at sikre et retvisende billede af tilfredsheden, gennemfører vi altid en spørgeundersøgelse om forløbet og serviceniveauet efter en hver behandling. Resultaterne fra undersøgelserne bliver analyseret i detaljer og danner grundlag for, at vi konstant kan forbedre os – og udgør en garanti for en højeste behandlingskvalitet.

module_cross_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.