close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

Patientberetning: Et nyt og forbedret liv uden briller

Slut med tørre øjne, linser og briller – Smile-laserbehandling var løsningen for Louise

Louise Andersen havde i årevis været generet af nærsynethed. Skiftevis brugte hun briller og kontaktlinser, men med ny laserbehandling kan hun nu endelig lægge synshjælpemidlerne på hylden.

Louise fik perfekt syn med banebrydende laserbehandling

Uden synshjælpemidler så 34-årige Louise Andersen så dårligt, at hun ikke kunne køre bil. Dermed var hun i samme situation som langt over en million danskere, der er nærsynede i større eller mindre grad. “Mine briller eller kontaktlinser var nødvendige hver gang, jeg skulle noget. Jeg kunne ikke køre bil eller se på længere afstand uden, og det var yderst frustrerende og generende i min hverdag,” forklarer Louise Andersen, der via en ny og banebrydende operation i dag ser uden nogen form for hjælpemider. For nylig gennemgik hun en såkaldt Smile-laserbehandling hos øjenklinikken EuroEyes. Smile-behandlingen er meget mere skånsom end tidligere øjenlaserbehandlinger. “Hidtil har det været nødvendigt at åbne hornhinden helt ved laserbehandlinger, og det har givet gener såsom tørhed og svie. Med den nye Smile-laserbehandling er det kun nødvendigt at lave et meget lille snit i hornhinden, og det sikrer mindre irritation og ingen tørhed i øjnene, fordi de heler hurtigere,” forklarer øjenkirurg Jannik Boberg-Ans fra EuroEyes, der løste Louise Andersens synsproblemer.

Linser udtørrede øjnene

Inden Louise Andersen tog beslutningen om at få en laseroperation, var der gået mange år, hvor hun skiftevis havde brugt briller og kontaktlinser. Men efterhånden var brillerne blevet for besværlige, så det blev til sidst udelukkende linserne, hun tyede til. “Efter års brug af linser både dag og nat fortalte optikeren, at mine øjne ikke kunne blive ved med at holde til det, fordi linserne konstant udtørrede øjnene. Det fik mig til at genoptage planerne om en laseroperation,” siger Louise Andersen. “I dag er mit syn 120 procent i orden, og jeg er meget begejstret for den frihed, som en hverdag uden synshjælpemidler giver mig. Behandlingen var helt smertefri, så jeg vil til enhver tid anbefale den til alle. Inden laserbehandlingen spurgte jeg forskellige i mit netværk om deres erfaringer med lignende behandlinger, og de bekræftede mig i det valg, som også viste sig at være det helt rigtige for mig,” fortsætter hun. Louise Andersen arbejder til daglig i en kantine og bor i Ilskov lidt uden for Herning.

Fakta om SMILE:

• Risiko for tørre øjne minimeres markant
• I modsætning til almindelige laserbehandlinger er SMILE egnet til personer med synsfejl op til -10
• Minimalt indgreb, der sikrer større komfort
• Hurtig synsnormalisering

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.