close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Dansk fodboldikon i spidsen for korrigerende synsbehandlinger

Efter nogle år hvor Michael Laudrup havde været irriteret over sit alderssyn, valgte han en øjenbehandling. Og synsbehandlingen blev det danske fodboldikon så glad for, at han nu er blevet ambassadør for EuroEyes. Han vil gerne gøre andre danskere opmærksomme på, at muligheden findes, fordi han ikke selv kendte til den i forvejen. Behandlingen kan være relevant for to millioner danskere.

København d. 6. oktober 2020:
“Alderen kan man ikke løbe fra, og da jeg fandt ud af, at der var en mulighed for at komme læsebrillerne til livs, lå det lige til højrebenet at få foretaget en synsbehandling. Det tog kun en formiddag for min kone og mig, og allerede om eftermiddagen kunne jeg både se tv og læse. Jeg vil til enhver tid anbefale folk, der er egnet til behandling, selv at blive behandlet, da det har gjort en stor forskel for mig,” siger Michael Laudrup.

Sammen med sin hustru er Michael Laudrup en af de efterhånden mange danskere, der hvert år føler sig så generet af deres alderssyn, at de vælger at lade sig behandle. Ved behandlingen bliver øjets naturlige linse udskiftet med en kunstlinse kaldet en multifokal eller trifokal linse.

Gav læsebrillerne det røde kort

Som så mange andre havde Michael Laudrup prøvet at vænne sig til læsebriller men uden det store held.

”Jeg ved ikke præcis, hvor lang tid jeg brugte læsebriller, inden jeg fik denne behandling, men det var nogle år. Og jeg glemte dem altid, når vi eksempelvis skulle på restaurant, fordi jeg aldrig har været vant til briller. I stedet skulle jeg så bruge lyset fra min mobiltelefon til at læse menukortet. Læsebrillerne irriterede både min kone og mig og valgte vi begge at lade os behandle,” siger Michael Laudrup.

Michael Laudrup og hans kone blev behandlet i efteråret 2019, og herefter tog EuroEyes kontakt til Michael omkring et ambassadørsamarbejde. Virksomheden har i 25 år arbejdet med at korrigere synsfejl med linseudskiftning og laseroperationer. Men hvor sidstnævnte behandlingsform er godt kendt, så er de færreste klar over, at linseudskiftning er løsningen på alderssyn, hvis man ikke vil gå med briller og kontaktlinser. Det foregår på samme måde, som man i 70 år har behandlet grå stær på, og det er derfor en velkendt behandlingsform.

Hos EuroEyes er man glade for at have fået en af Danmarks allerstørste fodboldspillere som ambassadør og for, at han vil fortælle mere om mulighederne for øjenbehandlinger.

”Vi vil rigtig gerne løfte kendskabet til, at der findes et alternativ til briller, læsebriller og kontaktlinser i alle aldre. Omkring fire ud af fem danskere, der bruger briller eller kontaktlinser, er faktisk egnet til behandling, men alt for få er klar over, at muligheden findes. Derfor er vi glade for, at Michael Laudrup vil være med til at dele dette budskab,” siger Jannik Boberg-Ans fra EuroEyes.

Samarbejdet med Michael Laudrup er netop trådt i kraft og løber de næste tre år. Foruden Michael Laudrup har EuroEyes bl.a. også radioværten Mai-Britt Vingsøe og OL-vinderen Dan Frost som ambassadører.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Jannik Boberg-Ans, øjenkirurg og medicinsk leder af EuroEyes i Danmark på 20 73 15 24.

Vil du høre mere om Michaels behandling hos EuroEyes, fortæller han mere om hele forløbet her.

Fakta om alderssyn

  • Man får typisk alderssyn (presbyopi) i 40-50-års alderen
  • Alderssyn kan behandles ved at udskifte øjets naturlige linse med en kunstig linse
  • Øjets naturlige linse bliver med årene gullig og ved at indsætte en ny klar linse, kommer der mere lys ind
  • Behandlingen gør, at man ikke senere i livet kan udvikle grå stær
  • Det er en behandlingsform, man har kendt til i 70 år i forbindelse med behandling af grå stær
  • Behandlingen foregår ambulant, hvor patienten har fået noget beroligende, ligesom øjet er blevet bedøvet
  • Samlet tager behandlingen ca 50 minutter og 10 minutter pr øje
  • Allerede samme dag kan man gøre det meste af, hvad man er vant til
  • 2,8 mio. danskere bruger briller eller kontaktlinser og deraf er omkring 2,2 mio. egnet til en behandling enten med laser, linse eller ICL (alternativ til linse).

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.