close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Ny behandlingsmetode: Den første ICL EDOF-linse implanteres i EuroEyes i Hamburg i december 2020

I EuroEyes er vi rigtig stolte af at kunne meddele, at vi snart vil implantere den nye ICL EDOF-linse til presbyopi (nedsat evne til at se skarpt på nær afstand) fra Staar Surgical. ICL EDOF repræsenterer en ny behandlingsmulighed for nærsynede personer i alderen 40-50 år (med -1,0 til -18,0 Dpt uden bygningsfejl), der har svært ved at se skarpt på nær afstand, og som klager over læsebriller eller progressive briller.

Hvad er ICL EDOF-objektivet?

Staar Surgicals nye EDOF ICL-objektiv (udvidet fokusdybde) giver patienter en forbedret synsstyrke på nær, mellem og lang afstand. Det kan være en attraktiv løsning for personer i alderen 40-50 år, som vi normalt anbefaler at udskyde implantation af multifokal linse til 50+.

EuroEyes har siden 1997 implanteret ”normale” ICL-linser – og især hos patienter med høj nærsynethed.

ICL-linserne har tidligere ikke kunne korrigere presbyopiske symptomer, også kaldet alderssyn, men med de nye linser er det nu muligt. ICL implanteres i det bagerste kammer i øjet lige bag iris og foran den forreste kapsel af den naturlige linse.

Hvem er egnet til denne behandling?

Behandlingen kan være løsningen for omkring 1,7 milliarder mennesker over hele verden med alderssyn. Det er især en mulighed for alle, der er trætte af læsebriller eller hyppige linseudskiftninger. Ifølge Staar Surgical kan behandlingen være et godt alternativ til de muligheder, der i øjeblikket er på markedet som bl.a. brydningskirurgi, der kræver fjernelse af hornhindevæv eller fjernelse af den sunde linse i øjet. EDOF ICL-linsen er velegnet til personer uden bygningsfejl i alderen 21-60 år, eller til folk der tidligere har fået en monofokal behandling.

Om EuroEyes

EuroEyes-klinikgruppen er en internationalt succesfuld virksomhed, der blev grundlagt for 26 år siden i Hamborg af danske Jørn Slot Jørgensen. Virksomheden har stadig sit hovedkvarter i den nordtyske by. EuroEyes har 5 kliniker i Danmark. Derudover er EuroEyes også til stede i Kina med et voksende antal klinikker i store kinesiske byer såvel som i Hong Kong.

EuroEyes tilbyder alle former for refraktiv kirurgi til behandling af synsfejl. Virksomheden benytter den seneste laser- og linsekirurgi til at behandle mere end 25.000 patienter hvert år for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær. Behandlingen gør det muligt for patienterne at leve et liv uden briller eller kontaktlinser.

Er du også interesseret i en behandling hos EuroEyes, eller vil du gerne vide mere om os? Ring til os på 7027 4553 eller book en gratis synsundersøgelse. Vi ser frem til høre fra dig.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19

INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

 

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.