Nyheder Archive - euroeyes.dk
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

EuroEyes’ medarbejdere vælger – bogstaveligt talt – at cykle både dag og nat for at indsamle penge til Cycling4Cancer. Samtidig donerer EuroEyes 10.000 kr. til Knæk Cancer og giver derudover 1.000 kr. pr. øje fra de synskorrektioner, der bookes i forbindelse med arrangementet.

Læs mere

Omkring 21 års-alderen stopper nærsynethed (myopi) med at udvikle sig hos 90% af alle nærsynede. Herefter forværres værdierne kun hos 10% af alle voksne med mere end 1 diopter. Derfor anses risikoen for udvikling af nærsynethed – hos patienter i aldersgruppen 40-50 år – som ekstremt lav.

Læs mere

SMILE® Pro er den blideste og mest moderne form for øjenlaserkirurgi. Den muliggør en skånsom korrektion af bl.a. nærsynethed og bygningsfejl, og er en yderligere optimering af ReLEx Smile-metoden. Laserproceduren er hurtig og behagelig – det hele er overstået på under 10 sekunder.  Alle synsbehandlede er forskellige, men de fleste mennesker føler sig godt tilpas

Læs mere

EuroEyes’ grundlægger og koncerndirektør, dr. med. Jørn Slot Jørgensen, fortæller i september 2023 til BBC NEWS om en markant øgning i nærsynethed hos børn. Særligt under COVID-19, hvor mange opholder sig inden døre, sker der stigning på verdensplan. Brugen af bl.a. telefoner og iPads – samt langt mere skærmtid – medvirker til at udvikle nærsynethed

Læs mere

Eva Serwotka bliver vicepræsident for EuroEyes Tyskland, og Jessica Xu bliver vicepræsident for EuroEyes Kina. De er begge stærke ledere – og har udmærket sig inden for alle områder af virksomheden. De har bidraget væsentligt til EuroEyes’ vækst og succes og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden.

Læs mere

EuroEyes’ CEO, Jørn Slot Jørgensen, kan nu meddele, at FreeVis LASIK Center Mannheim også er en del af EuroEyes International Eye Clinics. Først på året udvidede EuroEyes med to klinikker i London, og nye synseksperter tilføres klinikgruppen.

Læs mere

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-15:00 Lørdag: 10:00–14:30

Book tid til uforpligtende synsundersøgelse

Vores kunder har anmeldt os på Trustpilot