close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

“Jeg har lyst til at fortælle alle, hvor fantastisk det er”: Patientberetning

Annette BLEV ØJENOPERERET: “En verden i nye, klare farver”

51-årige Annette Sørensen har fået foretaget en linseoperation og er blevet helt fri for irriterende læsebriller og kontaktlinser. Nu ser hun verden i helt nye farver og kan hjælpe sine børn med lektielæsningen uden besvær.

Annette Sørensens tiltagende alderssyn irriterede hende så meget i hverdagen, at hun slet ikke var i tvivl om sit valg, da hun blev erklæret egnet til en linseoperation efter en forundersøgelse hos EuroEyes i Søborg.

“Allerede ved forundersøgelsen følte jeg mig rigtig godt vejledt og behandlet af personalet. Undersøgelsen blev udført meget professionelt, og jeg følte mig helt tryg ved personalets anbefalinger. Jeg var ikke nervøs på operationsdagen. Kirurgen var meget erfaren, og selvom alt foregik helt stille og roligt, gik operationen meget stærkt,” fortæller Annette Sørensen.

Træning uden besvær

Annette Sørensen har en travl hverdag med meget fysisk aktivitet. Sammen med sin tvillingesøster driver hun TwinSpirit, som tilbyder både udendørs og indendørs træning for private, virksomheder og skoler. Annette Sørensen har flere gange forsøgt sig med kontaktlinser, men de har hver gang irriteret hendes øjne.

“Når vi træner på Charlottenlund Fort, skal jeg taste koder, når jeg skal ind og ud ad døre, og det var begyndt at knibe for mig at se tallene. Jeg havde også store problemer, når jeg skulle læse op fra de kostplaner, som jeg havde lavet til mine klienter. Efter operationen ser jeg alt meget skarpt, og jeg har lyst til at fortælle alle om, hvor fantastisk det er,”fortæller Annette Sørensen.

Farvel til gule linser

Med alderen bliver øjets naturlige linse slidt, og det bliver typisk til gene i 40-50 års alderen. Linsen bliver mere og mere gullig, og det gør, at kontrasten i de farver, vi ser, bliver mindre og mindre. Ved en linseoperation, som den Annette Sørensen har fået foretaget, udskiftes øjets naturlige linse med en ren og klar kunstlinse, som holder resten af livet.

“Lige da jeg åbnede øjnene efter operationen, var alt meget lyst. Pludselig kunne jeg se hvidt igen. Det var lidt af en oplevelse, og jeg nyder hver dag at se verden i helt nye, klare farver,”fortæller Annette Sørensen.

I en travl hverdag med mange forskellige aktiviteter og gøremål har Annette Sørensens nye syn allerede vist sig at være givende for familielivet.

“Lektielæsningen med mine børn er blevet meget nemmere, og når jeg eksempelvis skal køre min søn til ishockeykamp, er det ikke længere et problem at se, hvad der står på GPS’en,”fortæller Annette Sørensen.

 

Se flere patientberetninger her

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.