close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

“Gid, jeg havde fået behandlingen tidligere”: Patientberetning

Annette blev øjenopereret: ”Jeg føler mig som født på ny”

48-årige Annette Filthuth fik fjernet sin grå stær ved en linseoperation hos EuroEyes. Et liv uden briller har boostet livskvaliteten, og hendes eneste fortrydelse er, at hun ikke fik foretaget behandlingen tidligere.

Første gang Annette Filthuth opdagede, at der var noget helt galt med hendes øjne, var på en restaurant, hvor hun noget nervøst måtte opgive at læse menuen. Bogstaverne flød fuldstændig sammen, selvom kontaktlinserne var korrekt placeret. Hun blev sendt frem og tilbage mellem først en optiker, der vedholdende henviste hende til behandling ved en specialist, og dernæst en øjenlæge, der ikke kunne se nogen problemer med hendes øjne. Endelig søgte hun en second opinion ved øjenklinikkæden EuroEyes og øjenkirurgen Jannik Boboerg-Ans.

“Jannik skulle kun kigge på mine øjne i få sekunder, før han sagde: ”Annette, du har margarine i øjnene. Du har simpelthen grå stær, og det er meget fremskredet på det ene øje.” Jeg blev selvfølgelig overrasket og bestilte en operation til begge øjne med det samme,” forklarer Annette Filthuth.

Grå stær er en naturlig tilkalkning af øjenlinsen, der med tiden forværrer synet, indtil linsen er komplet uigennemsigtig og dermed forårsager blindhed. EuroEyes har forfinet grå stær-operationer med de mest avancerede teknikker og komponenter. Annette Filthuth fik erstattet sine egne, tilkalkede øjenlinser med et sæt såkaldte trifokale linser, der ud over at fjerne grå stær permanent også gør alle former for briller og linser overflødige – resten af livet.

Ingen bøvl og briller

Annette Filthuth bor i Holbæk sammen sine 18-årige tvillingedøtre og sin mand, Erik, som hun ligeledes arbejder med. Sammen har de startet Behandlingsstederne Søbæk for børn og unge med psykosociale udfordringer, som beskæftiger over 125 ansatte. Erik Filthulth var med i venteværelset, da hans hustru blev opereret, og de var begge overraskede over, hvor hurtigt behandlingen var overstået.

“Det gik simpelthen så fint og roligt. Alle medarbejderne var så søde, at jeg fra første hilsen følte mig i særdeles gode og trygge hænder. Under selve operationen kunne jeg ikke mærke noget som helst. Jannik Boberg-Ans kan jo sit kram og var færdig med begge øjne allerede efter 25 minutter,” fortæller Annette Filthuth, der er ganske begejstret over resultatet af operationen.

“Allerede næste morgen, da jeg skulle til kontrol, var mit syn så godt, at jeg besluttede selv at køre hen på klinikken. Jeg var selv overrasket over, hvor godt jeg kunne se. Jeg skulle kigge på sådan et skilt med bogstaver i forskellige størrelser, og der kunne jeg læse alle linjer uden problemer. Før bøvlede jeg rundt med almindelige briller, skærmbriller, læsebriller og kontaktlinser, men nu skal jeg ikke bekymre mig om noget. Det lyder plat, men jeg føler mig som født på ny – det har simpelthen en enorm betydning for min hverdag og mit humør,” siger Annette Filthuth, der har anbefalet EuroEyes og linseoperationer til alle, hun kender, der bærer briller eller kontaktlinser.

 

Se flere patientberetninger her

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse

COVID-19 INFORMATION

Alle vores klinikker er fortsat åbne i overenstemmelse med myndighedernes anbefaling.

Vi følger situationen tæt og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt komme til din tid hos os.