close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

Over 250 til informationsaften i Esbjerg

Omkring 250 deltog, da EuroEyes holdt informationsaften om øjenoperationer i Esbjerg. Aftenens hovedtema var eliminering af alderssyn – med indlæg af øjenkirurg Johan Lønsmann Poulsen. Der var enorm interesse for EuroEyes’ netop afholdte informationsaften i Esbjerg. Med over 250 tilmeldinger var der simpelthen ikke plads til deltagerne på Aleris-Hamlet Hospital på Bavnehøjvej, hvor EuroEyes for nylig åbnede klinik, og arrangementet måtte derfor flyttes til Musikhuset Esbjerg. Aftenens vært var Johan Lønsmann Poulsen, der har flere tusinde operationer bag sig og er en af landets allermest erfarne synskirurger. Samtidig er den unge læge anerkendt i udlandet for sin ekspertise – så langt væk som i Australien, hvor han forskede igennem flere år. Arrangementet fokuserede på nye muligheder for at eliminere alderssyn, og det modne publikum vidnede om, at de fremmødte i høj grad var læsebrillebrugere.
Omkring 250 deltog, da EuroEyes holdt informationsaften om øjenoperationer i Musikhuset i Esbjerg

380 deltagere på to aftener

De 250 personer, der deltog i informationsaftenen, bringer det samlede antal deltagere op på 380 esbjergensere i løbet af de to informationsaftener, som EuroEyes i Esbjerg har afholdt i efteråret og nu. Af de 380 har rigtig mange taget imod tilbuddet om en uforpligtende forundersøgelse, og det kan Johan Lønsmann Poulsen godt forstå.
“De fremmødte er blevet klogere på, hvad det vil sige at gennemgå en øjenoperation og smide brillerne. Publikum havde begge aftener rigtig mange spørgsmål, herunder om synets tilvænning til nye øjenlinser, og stort set alle esbjergenseres spørgsmål om øjenoperationer blev besvaret. De har fundet ud af, at operationen er sikker og giver et godt resultat, og derfor tror jeg, der er så mange, der booker tid til en forundersøgelse,” siger øjenkirurgen.

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse