close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

 

Læs hvad vores patienter fortæller om deres behandling hos EuroEyes

Vores patienter deler deres oplevelser med dig. Du kan læse beretninger fra både laseropererede og linseopererede patienter.

Laseroperationer er typisk for yngre, som endnu ikke er ramt af alderssyn, eller som har meget store synsfejl. Derfor er patientberetningerne her på siden fra yngre patienter.

Folk, som lider af alderssyn eller har meget høje synsfejl, får foretaget en linseoperation. Du kan læse beretninger fra linseopererede patienter her.

Vi prioriterer vores patienters tilfredshed meget højt. Derfor får alle opererede patienter tilsendt et spørgeskema, som klarlægger tilfredsheden med både forløbet, serviceniveauet og behandlingen. Resultaterne fra spørgeundersøgelsen giver os et tydeligt billede af, hvor vi eventuelt kan forbedre os – og er en garanti for at vi yder den højeste behandlingskvalitet.

module_video
module_content

PATIENTERne fortæller

Drømmer du om et liv uden brug af briller og/eller kontaktlinser? Vores patienters erfaringer med ReLEx Smile-laserteknologi er beviset på, at dette ønske kan opfyldes – selv for patienter med høje dioptriske værdier og følsom hornhinde.

module_cross_teaser
module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.