Pris på Grå stær-operation - EuroEyes

Pris header Grå stær

Pris på Grå stær -operation

EuroEyes har valgt at gøre det helt enkelt – alt er inkluderet i vores priser. Det er alt fra forundersøgelsen, selve laserbehandlingen eller linseoperationen, evt. finjusteringer og efterfølgende kontroller i op til fem år efter behandlingen.

EuroEyes tilbyder 3.500 kr. i studierabat på alle øjenbehandlinger (gælder ikke kampagnepriser). Alt du skal gøre er at fremvise et gyldigt studiekort, når du møder op til forundersøgelsen

Ved konsultationen og forundersøgelsen kan vi slå fast, hvilken laser- eller linsebehandling, der er bedst egnet til netop dine øjne og hvilke omkostninger, du kan forvente.

Læs mere om finansiering af operationer her.Grå stær/Katarakt operation26.000,-

Alle behandlinger skal være betalt inden behandlingsdagen.

Finansiering

Finansiering

EuroEyes tilbyder i samarbejde med Resurs Bank muligheden for at få finansieret din øjenlaser eller linsebehandling og dermed dele betalingen over en kortere eller længere periode du bestemmer helt selv.

Læs mere om dine muligheder for finansiering

ReLEx smile

Teaser_ReLEx_smile

ReLEx Smile-behandlingen – skånsom og sikker behandling

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille tid?

+45 7027 4553

 

Gå til kontaktsiden her

Tilmeld dig informationsaften

Deltag i informationsaftenerne og få mere at vide om EuroEyes og vores behandlinger.

 Se planlagte aftener her.

Patientilfredshed-forside

Vores patienter har anmeldt os på TrustpilotLæs hvordan vores behandlede patienter vurderer vores service og behandlinger

Ofte stillede spørgsmål om priserne

EuroEyes tilbyder i samarbejde med Resurs Bank rentefri finansiering over 24 måneder eller lavrentelån i op til 60 måneder. Resurs Bank har været på det danske marked siden 1998 og har 30 års erfaring fra Sverige. Resurs Bank er udsprunget af Resurs Finans, der introducerede rentefrit i midten af 1980’erne. Resurs-gruppen er i øjeblikket repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Schweiz og Baltikum.

For at du kan få tilskud, kræver det, at du er medlem af Gruppe 1 eller Gruppe 2 eller Gruppe 5 med tilvalget ”Operation i de umiddelbart forudgående 12 måneder”. Tilskuddet udgør fra 6.000 – 13.000 kr. pr. øje. *Taksterne er baseret på 2013-listen fra Sygeforsikringen “danmark”.

Vi anbefaler, at du kontakter Sygeforsikringen “danmark” før din behandling, vedrørende eventuelle spørgsmål til, hvordan du er dækket.

Se Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside for yderligere information på www.sygeforsikring.dk.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du muligvis få tilskud til din behandling.

*Priserne afhænger af synsfejlen, hornhindetykkelsen og den anvendte laserteknologi (Femtosekundlaser, Wavefront teknologi).

eeLASIK-behandlingen koster DKK 29.000,- for begge øjne*.