close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

Priser på linseoperationer

EuroEyes har valgt at gøre det helt enkelt – alt er inkluderet i vores priser. Det er alt fra forundersøgelsen, selve laserbehandlingen eller linseoperationen, evt. finjusteringer og efterfølgende kontroller i op til fem år efter behandlingen.

Ved konsultationen og forundersøgelsen kan vi slå fast, hvilken laser- eller linsebehandling, der er bedst egnet til netop dine øjne og hvilke omkostninger, du kan forvente.

module_image
module_content

Udgiften til en øjenlaseroperation er en investering i et nyt liv

Hos EuroEyes har du fuld kontrol over omkostningerne ved din behandling: Den indledende rådgivning, den omfattende forundersøgelse, selve operationen samt den medicinske efterbehandling er alt sammen inkluderet i prisen. EuroEyes er baseret på innovation og investerer løbende i den nyeste og mest moderne teknologi til forundersøgelse og operation. Det er afgørende, at vi kan tilbyde individuelle løsninger for vores patienter, og derfor at arbejder vi med de mest avancerede behandlingsmetoder. Indgrebene bliver typisk udført af højt specialiserede kirurger, og vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder uden undtagelse med de mest velrenommerede producenter, der findes på det oftalmologiske marked. Du får desuden yderligere tryghed gennem vores LASIK-TÜV SÜD-certificering, som bekræfter vores høje service- og kvalitetsstandarder.

Med en operation hos EuroEyes investerer du i kompetence, kvalitet, præcision og sikkerhed.

module_content

Overblik over priserne for vores linseoperationer

Umiddelbart efter konsultationen og forundersøgelsen kan vi ud fra resultaterne vurdere, hvilken laserbehandling eller linseoperation, som er mest velegnet, samt hvad du kan regne med, at behandlingen kommer til at koste.

module_cross_teaser
* Vær opmærksom på, at vi først kan fastsætte den endelige pris på operationen efter forundersøgelsen. Prisen er bl.a. afhængig af din synsevne, tykkelsen på hornhinden, samt hvilken teknologi vi anvender.
module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content
module_accordion

Typiske spørgsmål om priserne

EuroEyes giver sine patienter mulighed for en finansieringsløsning med betaling i rater og attraktive betingelser og rentesatser. Mange mennesker ved ikke, at de samlede omkostninger for briller og/eller kontaktlinser – set på den lange bane – er væsentligt højere en engangsomkostningen for en øjenlaserbehandling. Indgrebet betaler sig helt og holdent – og endda i mange tilfælde på relativt kort tid. Læs mere om dine muligheder for finansiering

Retten til operationer fra Sygeforsikringen “danmark” indtræder først efter medlemskab af Gruppe 1 eller Gruppe 2 eller Gruppe 5 med tilvalget ”Operation i de umiddelbart forudgående 12 måneder”.
Det samme gælder tilvalget “Udvidet Operation”. Dog indtræder retten til tilskud først efter 24 måneder, hvis tilvalget “Udvidet Operation” er tegnetefter medlemmet er fyldt 60.

Du kan læse mere om Sygeforsikringen “danmark”s tilskud til operationer her

Priserne ligger mellem ca. 20.000 DKK og ca. 48.000 DKK pr. øje. Vær opmærksom på, at vi først kan fastsætte det endelige beløb efter forundersøgelsen, da prisen bl.a. er synsstyrken, tykkelsen på hornhinden samt den anvendte teknologi.

module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.