close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_content

Priser på øjenlaseroperation hos EuroEyes

EuroEyes har valgt at gøre det helt enkelt – alt er inkluderet i vores priser:

  • Forundersøgelsen
  • Selve laserbehandlingen eller linseoperationen
  • Evt. finjusteringer og efterfølgende kontroller i op til fem år efter behandlingen.

Ved konsultationen og forundersøgelsen kan vi slå fast, hvilken laser- eller linsebehandling, der er bedst egnet til netop dine øjne, og hvilke omkostninger du kan forvente.

module_content

vores behandlingspriser

Umiddelbart efter konsultationen og forundersøgelsen kan vi ud fra resultaterne vurdere, hvilken laserbehandling eller linseoperation der er mest velegnet, samt hvad du kan regne med, at behandlingen kommer til at koste.

module_cross_teaser
module_cross_teaser
* Vær opmærksom på, at vi først kan fastsætte den endelige prise på din operation efter forundersøgelsen. Prisen er bl.a. afhængig af din synsstyrke, tykkelsen på hornhinden samt den anvendte teknologi.
module_content_multicolumn

En investering i din livskvalitet

På EuroEyes klinikker har du det fulde overblik over behandlingsprisen: fra den første konsultation, den omfattende forundersøgelse, operationen og frem til og med den medicinske efterbehandling er alt sammen inkluderet i prisen. EuroEyes fokuserer på innovation og investerer regelmæssigt i de nyeste og mest moderne forundersøgelses- og operationsteknologier. Individuelle løsninger for vores patienter går frem for alt, og vi arbejder med de mest avancerede behandlingsmetoder.

Indgrebene bliver som udgangspunkt gennemført af højtspecialiserede kirurger, og vi er meget omhyggelige i vores valg af partnere. Vi samarbejder uden undtagelse kun med velrenommerede producenter på det oftalmologiske marked. Vores ISO 9001:2015-certificering understreger vores høje service- og kvalitetsstandarder.

module_content

Med en operation hos EuroEyes investerer du i kompetence, kvalitet, præcision og sikkerhed.

module_content

priserne på vores linseoperationer

Umiddelbart efter konsultationen og forundersøgelsen kan vi ud fra resultaterne vurdere, hvilken laserbehandling eller linseoperation, som er mest velegnet, samt hvad du kan regne med, at behandlingen kommer til at koste.

module_contact_teaser

Mandag til fredag: Lørdag:

*Opkald koster alm. telefontakst.

module_content
module_accordion

Typiske spørgsmål om priserne.

EuroEyes giver vores patienter mulighed for en finansieringsløsning med betaling i rater og attraktive betingelser og rentesatser. Mange ved ikke, at de samlede omkostninger for briller og/eller kontaktlinser – set på den lange bane – er væsentligt højere end engangsomkostningen for en øjenlaserbehandling. Indgrebet betaler sig helt og holdent – og endda i mange tilfælde på relativt kort tid. Læs mere om dine muligheder for finansiering

Retten til operationer fra Sygeforsikringen “danmark” indtræder først efter medlemskab af Gruppe 1 eller Gruppe 2 eller Gruppe 5 med tilvalget ”Operation i de umiddelbart forudgående 12 måneder”.
Det samme gælder tilvalget “Udvidet Operation”. Dog indtræder retten til tilskud først efter 24 måneder, hvis tilvalget “Udvidet Operation” er tegnetefter medlemmet er fyldt 60.

Du kan læse mere om Sygeforsikringen “danmark”s tilskud til operationer her

Priserne ligger mellem ca. 1.950 € og ca. 2.400 € pr. øje. Vær opmærksom på, at vi først kan fastsætte det endelige beløb efter forundersøgelsen, da prisen bl.a. er afhængig af synsstyrken, tykkelsen på hornhinden samt den anvendte teknologi.

module_social_teaser
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.