close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Nyheder

Back

PRISVINDER: EUROEYES ER ENDNU ENGANG VERDENSMESTRE I IMPLANTERING AF ZEISS TRIFOKALLINSER

EuroEyes er for tredje år i træk kåret som verdensmestre i implantering af Zeiss trifokallinser. Herudover blev dr. Jørn Slot Jørgensen, EuroEyes’ grundlægger og administrerende direktør, hædret som den førende læge inden for implantering af Zeiss trifokallinser.

Dr. Jørn Slot Jørgensen har gennemført over 100.000 vellykkede øjenoperationer og er derfor en af de mest erfarne øjenlæger i verden. EuroEyes’ administrerende direktør har over 30 års erfaring med øjenkirurgi og er pioner inden for refraktiv kirurgi og operationer for grå stær i Tyskland, Danmark og Kina.

Maximilian Foerst, præsident og CEO for Carl Zeiss Shanghai overrækker dr. Jørn Slot Jørgensen Zeiss-certifikatet.

Dr. Jørn Slot Jørgensen og Maximilian Foerst i samtale med den kinesiske presse.

Over 50.000 gennemførte trifokallinseoperationer

Maximilian Foerst, præsident og CEO for Carl Zeiss Shanghai, overrakte dr. Jørn Slot Jørgensen den eftertragtede pris torsdag den 21. juni 2018 på EuroEyes’ klinik i Shanghai under overværelse af den kinesiske presse. Det er en særlig ære, eftersom den årlige prisuddeling kun tilfalder én øjenklinik på verdensplan. Med gennemførelsen af over 500.000 vellykkede øjenoperationer på verdensplan og over 50.000 trifokallinseoperationer understreger EuroEyes sin ekspertise inden for implantering af trifokallinser.

Maximilian Foerst

Dr. Jørn Slot Jørgensen om trifokallinser: “Det er en modene teknologi, der er klinisk dokumenteret i Europa, og som kan fjerne generne ved alderssyn. Vi mener, at femtosekundlaseren i kombination med trifokallinsekirurgi endelig kan give et bedre syn til disse mennesker.”

Trifokallinser er den nyeste generation af multifokallinser og er dermed de mest sofistikerede kunstlinser på markedet. I modsætning til en multifokallinse har en trifokallinse – udover fjernfokus og nærfokus – også fokus i mellemområdet. Mellemområdet er det synsområde, man bruger til at arbejde på computer og til hverdag i øvrigt – fx læsning af lille skrift, mobilskærm og avis. Ved at indsætte trifokallinser bliver det muligt at se i forskellige afstande uden brug af briller.

Indsættelse af trifokallinser er en førsteklasses metode til korrektion af alderssyn, som også kan afhjælpe nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

EuroEyes engagerer sig i Kina og støtter internationale hjælpeorganisationer

EuroEyes har igen i år vist, at de altid er på forkant med den nyeste teknologi. I 2017 gennemførte den største kæde af klinikker i Tyskland for øjenlaser, LASIK og linseoperationer endnu engang flest implanteringer af trifokallinser. EuroEyes opererer ikke kun i Tyskland, Danmark og Kina – øjenklinikken engagerer sig på verdensplan og påtager sig et socialt ansvar.

Dr. Jørn Slot Jørgensen og EuroEyes-teamet har samarbejdet med internationale hjælpeorganisationer i mange år med at gennemføre og støtte humanitære bistandsprojekter.
Dette år rejste EuroEyes-teamet den lange vej fra Europa til Gannan for at give de lokale kinesere mulighed for at leve et ubesværet liv og mindske de synsproblemer, som grå stær har forårsaget.

Under ledelse af dr. Jørn Slot Jørgensen, opererede dr. Jannik Boberg-Ans (leder af EuroEyes’ Eye Centers København) og dr. Bidya (senior kataraktekspert i Nepal og mangeårigt medlem af EuroEyes’ internationale charity team) sammenlagt 192 patienter for grå stær. Her finder du fotos og yderligere information. Klik her for at se den helt særlige video om rejsen til Gannan.

Velgørenhed: Det lokale lægeteam ses her sammen med de besøgende fra EuroEyes i Gannan, Kina

Er du også interesseret i en behandling hos EuroEyes, eller vil du vide mere om os? Så ring venligst til os, eller udfyld kontaktformularen.

Kontaktformular – klik her

Telefon: 7027 4553
Mandag til fredag: 08:30-17:00
Lørdag: 09:00-13:00

 

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse