close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Slide

Patient beretninger

Back

“Jeg kontaktede EuroEyes, fordi de er førende på markedet”

Rikke blev øjenopereret: “Jeg fortæller alle, hvor fantastisk det er!”

51-årige Rikke Faarbæk har brugt briller, siden hun var barn. Da hun var 13-14 år, skiftede hun til kontaktlinser. De senere år har hun været nødt til at supplere linserne med skærm- og læsebriller. Det var besværligt og generende i hendes job som chefsekretær i Nykredit, men også når hun skulle spille golf, løbe en tur, og når hun brugte de mange kulturelle tilbud i København, hvor hun bor.

Hun kontaktede EuroEyes første gang i 2013 for at høre mere om mulighederne for at slippe for det tiltagende besvær med kontaktlinser og briller.

“Jeg havde hørt om muligheden for laser- og linseoperationer gennem nogle venner. Jeg tænkte straks, at når nogen skal pille ved mine øjne, vil jeg ikke på nogen måde gå på kompromis med kvaliteten. Jeg kontaktede derfor EuroEyes, fordi de er førende på markedet,” husker Rikke Faarbæk.

Teknologisk udvikling gav bedre muligheder

Rikke Faarbæk var langsynet (3,75/4,50) og havde en bygningsfejl. Derfor anbefalede EuroEyes hende i sin tid at vente et par år med en operation. Den teknologiske udvikling ville give hende bedre muligheder. EuroEyes arbejder tæt sammen med producenterne af avanceret udstyr til hospitaler og klinikker.

“I foråret 2018 kontaktede jeg EuroEyes igen. Nu var de klar og kunne give mig den linsestyrke, jeg havde brug for, så jeg kunne blive helt fri for kontaktlinser og briller,” fortæller Rikke Faarbæk.

Rikke Faarbæk blev inviteret til en grundig forundersøgelse, hvor EuroEyes’ læge udmålte hendes øjne og kortlagde hendes bygningsfejl. På baggrund af undersøgelsen blev trifokallinserne skræddersyet til Rikke Faarbæks øjne, og der blev aftalt en operationsdag.

Operationen var lige så enkel som en synstest

“Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg var lidt nervøs op til operationen. Et par år forinden havde jeg fået løftet mine øjenlåg, hvor jeg blev dårlig under operationen. Men det viste sig, at operationen hos EuroEyes var en helt anden og meget bedre oplevelse. Kort fortalt, så oplevede jeg operationen, som om det bare var en ganske almindelig synstest. Jeg fik dryppet mine øjne, satte mig i operationsstolen, og i løbet af et kort øjeblik var det hele overstået,” beskriver Rikke Faarbæk.

Klart syn lige efter operationen

Trifokallinserne giver skarpt syn på flere afstande, og derfor kunne Rikke Faarbæk se klart umiddelbart efter operationen – uden brug af hverken kontaktlinser eller briller.

“Det var en helt ny verden for mig. Jeg kan huske, at jeg var helt oppe at køre over, hvor godt jeg kunne læse nummerpladerne på de andre biler, da jeg kørte ud til efterkontrol hos EuroEyes dagen efter operationen. Det har jeg aldrig kunnet før,” fortæller Rikke Faarbæk.

Hun har hverken haft gener eller bivirkninger efter operationen.

“Jeg fortæller alle, hvor fantastisk det er. Og jeg vil helt klart anbefale alle, der er træt af kontaktlinser og briller, og som drømmer om at få et bedre syn, at gøre noget ved det,” afslutter Rikke Faarbæk.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende gratis synsundersøgelse