close

Din kontakt til EuroEyes

Har du spørgsmål eller forslag, kan du hurtigt og nemt kontakte EuroEyes eller anmode om informationsmateriale, hvis det er nødvendigt.

Telefonisk support +45 70 27 45 53

Man–fre 8:30–17:00
Lørdag 10:00–15:00

module_image
Behandling af sløret og tåget syn
module_content

Behandling af sløret og tåget syn

Sløret syn kan opleves i varierende grader og kan komme hurtigt, men lige så hurtigt forsvinde igen. Har du af og til problemer med, at bogstaverne flyder sammen og har mærkelige skygger, eller at horisonten er svær at tyde – både langt fra og tæt på? Så døjer du måske med et sløret og uskarpt syn. Et sløret syn er en synsforstyrrelse, der kan opleves som et slags tågesyn, hvor genstande kan være svære at se og kan fremstå flimrede og uklare. Et sløret og tåget syn kan være ganske ubehageligt og irriterende, men ofte er flimmer for øjnene og slørhed ufarligt og går i sig selv igen.

Længerevarende slørhed

Hvis du i en længere periode lider af et sløret og dobbeltseende syn, bør du være opmærksom på at opsøge din læge. Måske lider du af kronisk slørhed, og det kan derfor være en fordel at blive tjekket for at få den nødvendige hjælp til at slippe af med dine gener i øjnene.

Sløret syn kan skyldes forskellige faktorer, der behandles på forskellig vis. Synsforstyrrelser og slørhed kan blandt andet opstå ved stress, i forbindelse med et migræneanfald, ved forbigående lavt blodtryk, ved blodpropper eller ved grå stær, som oftest er noget, der rammer ældre mennesker. Det er forskelligt, hvordan synsforstyrrelsen skal behandles, men i nogle tilfælde kan den kan gå i sig selv igen efter en kortere eller længere periode.

Kronisk sløret syn

Lider du af kronisk sløret syn, der forringer din dagligdag, kan det være nødvendigt med en professionel øjenbehandling for at få dit naturlige og gode syn tilbage igen. Hos EuroEyes tilbyder vores professionelle øjenkirurger behandlinger mod slørhed og uklart syn, så du igen kan se klart og tydeligt. Inden det fastlægges, hvilken øjenbehandling der er den rette til dig, bliver du grundigt undersøgt ved vores forundersøgelse, hvor vi sammen finder frem til, hvordan vi skal håndtere netop din situation, så du kan få et skarpt syn tilbage. Hos EuroEyes anvender vi altid det nyeste teknologi, og du kan derfor være sikker på en tryg, professionel og smertefri behandling hos os.

module_content
Gratis infoaftener

Kom til uforpligtende infoaften, og få mere at vide om, hvordan du får et godt syn og mulighed for et liv uden briller og/eller kontaktlinser.